Bara i Japan: Coca Cola med kaffesmak!

Japan är ju känt för sina knäppa snacks och drycker och att limited editions av grejer är väldigt stort. Jag har tidigare skrivit om Starbucks säsongdrycker och varje gång jag ser en ny smak eller dryck på nån läsk så vill jag prova.
 
 
För ett par veckor sedan släppte Coca Cola en ny dryck, nämligen Coca Coal Coffee Plus- som är precis vad det låter som. En cola med kaffe i. Den lilla burken på 190 ml innehåller 34 mg koffein och säljs bara i dryckesautomater runt om i Japan
  
 
Det tog mig ett bra tag att lyckas hitta en automat som faktiskt sålde Coffee Plus, jag kollade i ett tiotal av Coca colas egna automater och säkert 15-20 andra innan jag hittade en maskin vid en helgedom som hade den!
 
 
Vi köpte 3 direkt och jag måste säga att den var ritkigt god! Den smakade som en karamellig kaffe-cola, om ni förstår vad jag menar. Den är kolsyrad och ser exakt ut som vanlig kola men smakar också kaffe. Skumt, men gott! Till och med Kai som inte är någon kaffeälskare gillade den. 
 
Skulle du vilja prova?
 
Tydligen finns en kaffe-cola även i Australien, så vem vet. Kanske kommer den börja säljas över hela världen framöver. 
 
- translation -
The new Coca Cola Coffee Plus. Read more about it in my article here
 
1 Lillemmish - mode - inspo - mamma:

skriven

ha en underbar dag
kramis

2 Jennie:

skriven

Jaaaa!! den vill jag prova :D den borde ju komma till Sverige som är ett riktigt kaffe-land tycker man XD *cross fingers*

3 Daniella:

skriven

Jag hade velat prova! Älskar att testa nya saker, var inte sen att testa Pepsi max ginger som kom i somras. Nu är det en stapelvara här hemma, bytt ut Cola zero helt mot det nästan.

4 ME alltidvila:

skriven

Den hade jag velat prova. Vad spännande att följa din blogg. Har en son som är mycket intresserad av Japan och vill åka dit samt lära sig språket. Kan du japanska?

Svar: Så kul att du hittat hit! Japan är ett underbart och spännande land. Jag kan en del japanska men studerar tyvärr alldeles för lite.. (>__<)
tokyoyo.se

Kommentera här:

Web Analytics