Tillbaka i Japan

Som jag skrev i mitt "nyårsinlägg" spenderade vi jul och nyår hemma i Sverige, 17 dagar att umgås med familjerna och äta alltför mycket fetaost och frossa i billig frukt. Julen och mellandagarna firade vi på Öland med Kais familj och nyår och de första dagarna på 2017 hängde vi i Norrköping med min familj och mina systerbarn.
 
Det var supermysigt att vara hemma, men sen snart två veckor (?! oj så fort tiden går!) är vi tillbaka i Japan och Utsunomiya igen. I förrgår var det exakt 9 månader sen vi landade och på måndag firar vi vår första bröllopsdag. <3
 
 
Den första veckan hemma var väldigt jobbig, med riktigt kraftg jetlag. Jag brukar normalt kunna sova ok, men den här gången låg vi båda vakna genom nästan hela nätterna.. Nu är vi dock tillbaka på banan, har börjat jobba och kommit in i rutinerna igen. 
 
Jag har redan hunnit med att äta sushi 3 gånger i alla fall, trots att mitt bästa ställe stängde igen i höstas, vilket verkligen är en fördel med att bo i Japan.
 
 <3 sushi <3
 
 
Det är superkallt, i alla fall inomhus, och vi vandrar runt i vår lägenhet i tofflor och tjocka tröjor. Om solen lyser blir det varmt inne, och i annat fall kan man värma sig genom att köpa varm misosoppa ur dryckesautomaterna eller gå på yakiniku-restaurang och grilla sin egen mat. 
 
Förutom avsakanden av snö och gröna blad så har Utsunomiya åtminstone visat sig från en väldigt fin sida, med ganska mycket sol. Vi har också upptäckt att på klara dagar ser vi Mount Fuji från vår lägenhet! (dock väldigt svårt att fota)
 
 
Jag försöker passa på att promenera när solen är framme, vilket funkar ganska bra de dagar jag inte jobbar. Nu ska jag bara se till att få lite bättre rutin på mina dagar, så att jag hinner göra lite mer även de dagar jag jobbar. 
 
I eftermiddag tagr vi tåget till Tokyo för att bo på ett lyxigt hotell, bada, äta och dricka gott och fira vår bröllopsdag i förskott. 
 
- translation -
Back in Japan after 17 days in Sweden, over Christmas and New Years. So far I've suffered from jetlag, eaten a lot of sushi, walked around in the sun and started work again. 
 
1 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Härligt att vara tillbaka igen! :)

2 Malin:

skriven

vad roligt att få se lite japanska vyer igen!

3 Frida:

skriven

Mys att få knarka Japanbilder igen hehe

4 Daniella 🌙:

skriven

Om du känner för att göra videobloggar någongång så skulle det tas emot med öppen famn!

5 lovisa:

skriven

översta bilden är ju magiskt!! <3

6 NicoleB:

skriven

Grattis på er bröllopsdag !

Kommentera här:

Web Analytics