Torsdag och uppdatering

Hej kompisar!
Idag är det soligt och 19 grader här i Utsunomiya. Sakuran är redan överblommad (oh, no!) och förra veckan hade vi över 25 grader vissa dagar. Våren är här!
 
 
Som jag skrev i förra inlägget är vi nu inne på "år två i Japan" och jag får ett år gamla bilder från Utsunomiya i mitt Timehop-flöde, helt galet! Sedan sist har vi haft besök av min fina vän Anna och även min Mami och hennes kusin Majsan.
 
 
Jag har varit i Tokyo och bland annat agerat guide till våra besökare. Besökt Nikko (för 5:e och 6:e gången!) och kollat in helgedomar och tempel. 
 
 
Jag har åkt Shinkansen (snabbtåg) till Kyoto och där promenerat i sol och regn, under körsbärsblommorna såklart. Träffat halv-tama hjortar i Nara. Fotat oräkneliga damer i kimono, ätit glass och badat i onsen. Med Mami och Majsan
 
 
Förr-förra helgen tog jag och Kai nattbussen söder ut, besökte slottet i Himeji och "mötte våren" i Osaka. Förutom allmänt nice häng så träffade vi vår kompis Emil, från Sverige, som just nu har konstutställning där. Jag fyllde också år, 31 år alltså, vilket vi firade i Osaka. Phew! 
 
 
Jag kan inte fatta att april redan är slut, men oj så kul vi haft i alla fall. Fler inlägg kommer snart. På riktigt! ^__^)
 
- translation -
Spring is finally here, for real. It's around 20°C and these previous weeks (actually months) have been filled with visits from family and friends, enjoying travel around Japan and of course sakura! 
 

1 Daniella 🌙:

skriven

Har du funderat på att börja videoblogga någon gång? :D

Kommentera här:

Web Analytics