På väg mot Japan!

I dag, om ett par timmar, påbörjar min mami och Kais mamma sin resa mot Narita! De kommer fram först imorgon och det ska bli så mysigt att ses och framförallt visa dem vårt älskade Japan
 
 
De bokade resan redan i mars, innan vi flyttat. När de hittade billiga flygbiljetter (3990:- t/r) kunde de inte låta bli, vilket vi såklart är jätteglada för! Min mami stannar i 9 dagar och Kais mamma blir kvar ytterligare 9 dagar och vi har planerat att visa dem runt i Ustunomiya, en 4-dagarshelg i Tokyo, besök i Nikko m.m. Som ni förstår så ser jag fram emot imorgon (och resten av tiden de är här) jättemycket! 
 
Jag och min tokiga mami äter sushi!
 
Jag har lite smågrejer att fixa med innan de kommer, så som det alltid är när man ska få besök, och i eftermiddag ska jag iväg och jobba som engelsklärare igen innan jag har lite långledigt. 
 
 
Jag har ett par inlägg som är redo för publicering, i och med att jag inte kommer vilja sitta framför datorn särskilt mycket när de är här. Åh, jag ser så mycket fram emot att få bjuda min mami på "äkta" japansk sushi, visa dem Tokyo och Nikko och bara umgås med våra mammor.  Har vi tur får vi se en del höstfärger (koyo) också. 
 
- translation -
Tomorrow my mother and mother-in-law is coming to Japan! We're goin to spend 4 days in Tokyo, visit Nikko and hang around in Utsunomiya, eating sushi among other things. I'm so looking forward to it!
 

1 Matilda Berlin:

skriven

Åh! Jag kom precis hem från min första resa till Tokyo och fullkomligt älskade det! Så kul att jag hittade in på din blogg =)

Svar: Åh men så kul! Älskar verkligen Tokyo! Kul att du hittat hit, hur gick det till?
Tokyoyo

2 Johanna:

skriven

vad kul!

3 NicoleB:

skriven

Ha det så skönt och njutt av tiden med era mammor :-)

Kommentera här:

Web Analytics