Mammorna har landat i Japan!

I går landade våra mammor i Japan! Efter lite krångel med införskaffandet av tåg-pass (lång kö och stessigt!) tog de bussen till Utusnomiya. Jag hade planerat att stå och vänta när bussen kom fram, men de rullade in nästan en kvart för tidigt och jag hade inte hunnit fram. Men men, glada blev vi av att ses oavsett.
 
 
Efter lite sen lunch i lägenheten tog vi en lång promenad runt i Utsunomiya, kollade in ett tempel och en helgedom, stadens (enda) department store, floden och så lite "sightseeing" inne på mataffären när vi handlade lite förnödigheter. Vi avslutade med en mysig välkomstmiddag när Kai kommit hem från jobbet, och sedan ganska tidig sänggång.
 
 
Idag har vi fortsatt att promenera Utsunomiya runt. Vi hann med några mindre tempel och helgedomar, Utsunomiya Tower (med utsikt över hela stan), sushi och udonnudlar till lunch på kaitenzushi, lite shopping och fika. Tur för mig och min Mami att även svärmor gillar sushi (vilket vi inte hade koll på att hon faktiskt gör)! På vägen mellan några tempel fick vi även med oss två extra turister som följde efter oss på vår lilla "guidade tur". Jag tog det som en komplimang, och kunde inte låta bli att ta ett foto (uppe till höger, haha).  
 
 
Imorgon tar vi snabbtåget- Shinkansen, till Tokyo för fyra dagar i världens bästa stad. På kvällen möter Kai upp oss, så får vi en långhelg tillsammans allihopa. 

Mer foton på min instagram: kjforsberg, där vi kör hashtagen #mammornaijapan
 
- translation -
Yesterday our mothers arrived in Japan! We've been exploring Utsunomiya these past two days and tomorrow we're taking the Shinkansen (bullet train) to Tokyo for four days in my favourite city!
 

1 Matilda Berlin:

skriven

Åh så härligt att dom har kommit fram =)

2 NicoleB:

skriven

Härliga bilder :-)
Vad är den gröna för dricka?

Kommentera här:

Web Analytics