Ny lägenhet!

 
Idag fick vi nycklarna till vår lägenhet inne i Utsunomiya! Efter en genomgång av lägenhetens skick, lite fix med installation av gas och uppgraderad el (för att räcka till 2 personer) så tog jag mått och skyndade tillbaka till stationens wifi för att lägga upp det här fotot på instagram
 
Efter att Kai slutat jobbet tog vi oss till en recycle shop och köpte TV, tvättmaskin och kylskåp (det ingår nämligen inte i japanska lägenheter). Så i veckan ska vi packa ihop oss igen och flytta in till stan. Äntligen!
 
- translation -
Today we got the keys to our "new" apartment in Utsunomiya city!
 
1 Helena:

skriven

Wow, grattis till nya lägenheten. Ska bli spännande att se hur ni inreder en japansk lägenhet. Vilken tur att Ikea även finns i Japan :). Men det finns många fina japanska kökssaker som du redan vet så det blir nog roligt för er att fixa.

Svar: Tack! Ska bli skönt att få i ordning lite. Vi har skeppat en del av våra möbler och köpt en del nytt (IKEA, pga. billigast) så det blir nog inte så "japanskt". Eftersom vi inte vet hur länge vi blir kvar så vill vi inte lägga alltför mycket pengar på inredning..
Ja visst! En riskokare är redan inköpt, såklart. Får se vad som kan behövas i köksväg, minns knappt vad vi packat och skickar hit. Hehe ^__^)
Tokyoyo

2 Camilla:

skriven

Grattis!!

Svar: Taaaack!
Tokyoyo

3 Malin:

skriven

wieho, så spännande! och vad kul det ska bli att kanske få se mer när ni har kommit i ordning :) hälsa kai!

Svar: Såklart visar jag mer när vi flyttat in och fixat lite. Sen får du förhoppningsvis se live framöver också. (^__^)Kai hälsar tillbaka! Saknar våra fikor och sushi-dater. Kram
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics