Mors dag

Idag är det mors dag (i Sverige) och då tänker jag lite extra på min fina Mami som befinner sig dryg 8000 mil bort. Än har vi bara varit här i knappt 6 veckor, men visst saknar jag familjen massor redan! Det har varit mycket nytt, spännande och konstigt som vi behövt vänja oss vid och än så länge har det inte känts så superjobbigt att vara borta från familjen (vi pratar via Skype och jag bodde ju inte heller i samma stad som dem, innan flytten). Men då och då ser man ett foto eller tänker på tiden man inte spenderar tillsammans (eller åtminståne nära nog för att snabbt kunna ta tåget hem eller flyget till syster & systerbarnen i Piteå) och då känns det extra läskigt att vi valt att bo så långt bort. 

 
Sista veckorna innan vi flyttade spenderade jag mycket tid med vänner och familj, och hann bo hemma hos mina föräldrar i flera dagar vilket var mysigt. Då passade vi på att kramas massor och ta bilder tillsammans. ^ Här är jag och min fina Mami ^
 
Jag är så glad att hon redan har två resor till Japan inplanerade, den första redan i oktober då hon och Kais mamma kommer och hälsar på oss. Grattis på mors dag Mami, du är bäst och jag saknar dig! <3
 
- translation -
It's mothers day in Sweden and today I miss my mom a little more than usual. I'm so happy that she's got 2 trips to Japan planned and that we'll see each other quite soon.
 
1 Anonym:

skriven

Tack min älskade dotter. Saknar dig men vet att du har det bra.

Svar: Det har jag! Men saknar ju er massor, och saknar "hemma" lite.
Tokyoyo

2 Daniella 🌙:

skriven

Vad fint inlägg!

Svar: Tack!
Tokyoyo

3 Matilda:

skriven

Åh vet hur det är med mammasaknad från när jag bodde i Thailand ett år! Bästa är att skypea oftaoftaofta!

Svar: Ja visst! Så jobbigt med tidsskillnaden också ju. Speciellt med mina små systerbarn, svårare att ringa dem en tid som passar.
Spännande med Thailand!
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics