I love sushi!

Godmorgon! Äntligen fredag och jag ska just äta lunch (klockan är 14 här i Japan). Nu har det börjat bli ännu varmare och man känner på luftfuktigheten att det snart är dags för regnperiod. Det, i kombination med att jag nog blev lite smått hängig efter att Kai varit sjuk (jag blev aldrig sjuk, men väldigt trött!), har gjort att jag inte hittat på så mycket i veckan. Mest städat, tvättat, lagat mat och promenerat runt lite i vårt närområde.
 
Igår tog jag mig lite längre, 15 min promenad till shoppinggatorna här i Utsunomiya och gick runt och spanade. Som jag skrev i förra inlägget så har jag försökt att hålla lite i pengarna och inte shoppa allt coolt eller gulligt jag ser, för här finns så himla mycket man vill ta med sig från affärerna. Igår kunde jag dock inte hålla mig när jag såg dessa:
 
 
Alltså, kolla in så söta! Skrivbok (ja tack, behövs alltid!), minikuvert med tamago-nigiri och stickers med sushi-tema! Jag plockade faktiskt på mig 2 grejer till, men lyckades lägga tillbaka dem innan jag gick till kassan. (^__^) Kanske var jag extra inspirerad efter att ha ätit sushi till lunch.  
 
 
Superdetaljerade klistermärken med olika sushibitar. Jag älskar att det är pyntat med lite guld och att det står vad alla bitar heter. Skrivboken var också jättefin, med ganska enkla illustrationer. I denna tänkte jag skriva ner idéer, recept och planer. Och pynta lite med sushi-klistermärken.
 
Jag vet att ni (liksom jag) gillar att få veta priset på grejer, så här kommer det: skrivboken ¥378 (ca 28:-), sushistickers ¥270 (ca 20:-) och minikuverten ¥162 (ca 12:-). Nu ska jag skriva och klistra i min nya bok!
 
- translation -
Yesterday I bought these cute sushi themed stationery.  
 
1 ajlimuller.se:

skriven

Gud så himla fint, verkligen! Jag skulle inte hålla i pengarna när jag ser sådant :D :D

Svar: Hehe, nej tidigare resor har vi ju shoppat rätt så mycket... men när man bor här så får man nog vara lite mer försiktig. Vill ju gärna ha råd med mat haha
Tokyoyo

2 Matilda Berlin:

skriven

Åhh så sugen jag är på att resa till japan! Ser så fantastiskt ut =) hoppas du får en fantastisk dag! Kram

3 Victoria:

skriven

Så gulligt :D

4 Jessica:

skriven

Nej men vilka fina! Skulle inte heller kunnat gå tomhänt om jag såg dessa saker i en butik. Jag tänker att när jag väl åker till Japan så måste jag köpa nån sushi-tröja, för det borde väl finnas? :)

Svar: Ja, har kollat på lite olika sushi-tröjor men inte köpt nån än. (det var faktiskt en sushi-tröja som lockade in mig i butiken till att börja med). ^__^
Tokyoyo

5 Daniella 🌙:

skriven

Men Gud *_* skulle låta plånboken bara spy ut pengar, älskar sånt där och speciellt när det inte finns i Sverige!!

Svar: Hehe ja, jo. Har gjort det lite de andra resorna... ^__^
Tokyoyo

6 Helena:

skriven

Åh så fina stickers, verkligen detaljerade. Ja jag förstår att du inte kunde hålla dig. Det hade inte jag heller gjort. Man kan aldrig få för många skrivblock eller stickers och kuvert ;)

Kommentera här:

Web Analytics