Frågor om flytten till Japan

 
Sedan jag skrev på bloggen att vi skulle flytta till Japan har jag fått lite frågor om vad vi ska göra, vad Kai ska jobba med och sådant. Så nu tänkte jag att det snart är dax att svara på några av frågorna, men först så efterlyser jag vad mer ni vill veta om vår flytt. Vad undrar ni? 
 
Lämna gärna en kommentar om vad ni vill veta, så ska jag försöka svara så gott jag kan. Jag tänkte nog börja skriva ihop ett inlägginlägget redan nu, så vänta inte med frågorna. Förhoppningsvis publicerar jag inlägget redan på torsdag.
 
Hoppas ni får en fin tisdag, så hörs vi snart igen!
 
- translation-
I've been getting quite a few questions about our move to Japan and before answering I want to know what else you guys want to know? Please comment below.


1 Disa:

skriven

Hej! Jag undrar hur ni/Kai fick jobb i Japan och om ni har några tips för en som önskar sig det samma. :-)

Om det inte blir för personligt så skulle jag också vilja veta vad ni tycker är en "lagom" inkomst per månad, om man räknar med att man i en period måste kunna försörja två personer. Jag räknar med att det är hyra som kostar mest?

Tack! :-)

2 Jenny:

skriven

flyttade ni dit utan att ha ett hem där före? var inte det jobbigt isf?
ska ni bo där på obestämd tid?
vad ska du jobba med, eller ska du plugga?
är det "lätt" att flytta dit?

3 Camilla:

skriven

Jag undrar mest hur länge ni planerar att stanna, på obestämd tid eller har ni ett hemresedatum inplanerat?

Om det inte är för personligt så undrar jag vad för visum Kai har (eftersom jag jobbade på GoGoNihon innan så är jag ganska insatt). Är det ett arbetsvisum som är sponsrat av hans japanska arbetsgivare? Jag antar att ditt visum är ett "marriage visa)? Ledsen om det blev för personligt!

Svar: Hihi, alla frågor är välkomna. En kan ju alltid välja att inte svara ^__^)
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics