30 och en månad

Idag är det exakt en månad sen jag fyllde 30 år! Helt tokigt att jag alltså är över 30 år nu, men det känns ok (tror jag). Det var rätt så mycket som hände under månaderna före min födelsedag och bara 2 dagar efter att jag fyllt så flyttade vi ju hit till Japan, så jag hann inte tänka så mycket på den stora dagen.
 
Glad 30-åring vid Utsunomiya Castle, Japan
 
Jag blev firad lite redan i slutet av mars, då vi hade en fest för att fira att vi gift oss, att jag skulle fylla 30 och att vi också skulle flytta från Sverige till Japan. Men mer om det kommer i ett eget inlägg. På min födelsedag blev det till att rensa avlopp och ta ned grejer i lägenheten eftersom att vi skulle lämna nycklarna samma dag (slapp i alla fall det mesta av flyttstädningen då vi anlitade flyttstäd. Phew!). Men jag var glad ändå och på kvällen firade jag lite med några nära vänner och käkade god mat.
 
På tisdag är det också en hel månad sen vi tog vårt pick och pack och satte oss på planet mot Japan, så himla fort tiden gått!
 
- translation -
One month ago I turned 30 years old! I haven't had much time to think about it, since the move to Japan was so close in time but I think it feels ok.
 

1 Malin:

skriven

fy vilken reality check det här inlägget blev för mig! kan inte förstå att ni redan varit borta en månad :O tiden går verkligen fort... ps. svar på mejl kommer i veckan, har jag tänkt! kram

Svar: Eller hur, var tog tiden vägen?! *väntar med spänning* kram
Tokyoyo

2 Ida:

skriven

Men guud, har det redan gått en månad sedan vi kramades hejdå utanför Fahlmans? Var tar tiden vääägen? Hur skulle du summera första månaden som gått, blev den som förväntat?

Väntar med spänning på uppdatering från boendet, hur det ser ut när ni kommer i ordning i nya lägenheten :)

Och ett litet PS. Jag blir gärna din bloggvänn uppe i övre fliken om möjlighet ges :*

Svar: Ja, visst är det helt tokigt?! Hmm.. tiden första månaden har gått SÅ sjukt fort alltså, måste nog fundera på denna frågan. ^__^)Såklart kommer mer info, bilder och förhoppningsvis video (funderar på youtube!) från nya lägenheten snart (sitter på gamla stället just nu, pga. internet. Snart kommer Kai hem och då ska vi ta de sista grejerna till nya lgh och lämna det här boendet).

Såklart fina du!
Tokyoyo

3 FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor:

skriven

Grattis i efterskott. Kul när det händer mycket på en och samma gång. Både stor födelsedag, bröllop och flytt. Bara att gratulera :)

Svar: Tack så mycket Maria!
Tokyoyo

4 Camilla:

skriven

Grattis i efterskott!!

Svar: Tack!!
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics