Finbesök i Japan

 
I måndags landade våra vänner Mattias och Louise efter en lång flygresa från Sverige. Första dagen tog vi det lugnt och försökte få dem att överleva jetlaggen. Jag fick dock med mig Mattias till ett av våra favoritställen för att han skulle få prova sin första sushi i Japan

 
Dag 2 mådde de bättre och vi promenerade Utsunomiya runt och tittade på Utsunomiya castle grounds och Futarasan Jinja (den största helgedomen i Utsunomiya). 2 mils promenad och sushi-lunch blev det innan vi mötte upp Kai för yakitori/kushiyaki (olika små grillspett) till middag. Innan vi gick hem tog vi en sväng förbi en arkadhall och vann supersöta minigosedjur. Så nu har vi inte bara en hashtag för alla instagramfoton utan också en varsin maskot för Japanresan. (kolla in min instagram: kjforsberg och hashtagen #jklmjapan2016 för fler foton) 
 
 
Igår spenderade vi dagen med att åka tåg och promenera i en vacker blompark- Ashikaga Flower Park. På grund av duggregnet så var det nästan helt tomt i parken, vilket var trevligt. Klassisk musik spelades i högtalare och rosorna doftade fantastiskt! 
 
 
Just nu sitter vi (på spridda platser) på Shinkansen, snabbtåget, mot Tokyo där vi ska stanna i 3 dagar.  Akihabara, Shinjuku och Shibuya står på schemat och trots regnperiod så tror jag att det blir en superhelg! 
 
- translation-
Our friends from Sweden are visiting for 10 days and so far we've explored Utsunomiya and eaten a lot of sushi. Right now we're on the Shinkansen to Tokyo, where we'll be spending 3 days together! 
 
Web Analytics