Hej från sjukstugan!

Efter 10 dagar med intensivt turistande och guidande här i Japan lyckades jag såklart bli sjuk precis när våra vänner åkt hem. Nu har det gått en vecka och jag är fortfarande inte helt bra, men oj så himla kul vi hade det och så himla fint att få vänner på besök!
 
Under våra dagar tillsammans hann vi med 4 dagar i Tokyo, en dag i Kamakura, en dag vid Chuzenji-sjön i Nikko, en dag i Ashikaga och 4 dagar i Utsunomiya. Tror jag lyckades fota nästan 1000 bilder, som jag nu äntligen börjat gå igenom. Så nu följer några inlägg från deras vistelse i Japan. (Jag ska bara ta tag i lite tråkiga försäkringsgrejer och resebokningar först.) 
 
Här får ni 6 foton som representerar våra 10 dagar tillsammans i Japan, så länge.  
 
 
Vill ni se fler foton på direkten så kolla in på instagram under vår egen hashtag: #jkmljapan2016
 
- translation -
Ever since our friends went back to Sweden, a week ago, I've been sick. Being a tourist and a guide for 10 days was more exhausting than I thought it would be. Here's 6 photos from our 10 days together, stay tuned for more!
 

1 Linda:

skriven

Underbara bilder! :)

Svar: Tack Linda!
Tokyoyo

2 Frida:

skriven

Ser fram emot inläggen från deras vistelse :) Har redan sett en försmak på Instagram, men ska bli kul att se massssaaa mer!

Svar: Ja, så kul! Nice med lite pepp så jag kommer igång. ^__^)
Tokyoyo

3 Malin:

skriven

oj, så spännande! det ser jättehärligt ut :) ser fram emot fler bilder! har precis kommit hem från kreta och har en förkylning med mig jag också. hoppas att vi båda snart är pigga igen! kram <3

4 Bea:

skriven

Älskar att läsa din blogg och tycker det är synd att du inte bloggar mer regelbundet, men om du bara har bloggen som ett fritidsintresse kan jag förstå det :)

Svar: Kul att höra Bea! Ja, tyvärr är jag dålig på att hålla igång med mer regelbundna inlägg, och nej det är inte mitt jobb att blogga (tyvärr ^__^). Nu har jag haft besök i 10 dagar och också varit sjuk vilket gör att jag inte alls haft tid med bloggen.. Tyvärr. Men är på gång med massa nya inlägg! Hoppas du fortsätter läsa.
Tokyoyo

5 Marinda G:

skriven

Vänta VAAA?? Bor du i Japan?? Så coolt! Ska börja följa dig dirr :))

Svar: Det gör jag, sen 3 månader tillbaka. Så kul! Välkommen hit.
Tokyoyo

6 Sara, 31 år Stockholm contact@saretta.se:

skriven

Vad häftigt! Jag har alltid velat åka till Japan :D

Kommentera här:

Web Analytics