Lite nytt

Long time no see, eller 久しぶり (hisashiburi) som man säger på japanska. Jag har haft fullt upp och tyvärr låtit bloggen vila, som ni märkt, men jag lovar att jag har en bra anledning.
 
Hela våren har gått åt till intensivt jobb och planering, och nu på slutet en hel del resande. Men nu tänkte jag att vi startar upp här igen, om ni är med mig? Börjar med att bredda bloggen och öka storleken på bilderna lite, och sen tänkte jag fräscha upp utseendet här inne lite grann.
 
Förra årets sista sakura, Tokyo 2015
 
Vad tycker ni om storleken nu? (ska försöka uppdatera åtminstone de senaste inläggen med större bilder, men just nu sitter jag på ett tåg och har inte tillgång till alla foton). Men ni kanske bara läser i mobilen? Då blir det ju inte nån större skillnad tyvärr. Så titta gärna in här igen via dator eller surfplatta, och säg vad ni tycker. 
 
Om en vecka händer det grejer, men jag återkommer om det imorgon. Nu är det strax tågbyte och jag måste packa ihop. 
 
- translation -
Long time no see. I've been way too busy all spring but in a weeks time something exciting is happening and I'll tell you all about it tomorrow! How do you like the new, bigger photo size?
 

1 Malin:

skriven

Hehe, jag är skyldig till att nästan alltid läsa via mobilen, men när jag väl gör det via datorn uppskattar jag lite större storlek på bilderna :) Och du, så kul att du är tillbaka! Välkommen :)

Kommentera här:

Web Analytics