Framme i Japan!

 
Nu har vi landat och spenderat ungefär 1,5 dag i Japan! Vi flög direkt från Köpenhamn till Tokyo vilket tog lite under 11 timmar, så det fanns tid att både se på film och sova på planet. Vi hade tur att få ett av SAS uppgraderade flygplan, vilket var väldigt fräscht, bekvämt och bra underhållningssystem (äntligen!). Maten var ok, men så brukar det inte vara så rolig mat varken det glutenfria eller det vegetariska alternativet. 
 

Väl framme i Tokyo fick vi registrera oss för ett "residence card" och sen blev vi uppmötta och fick ordnat med att skicka vårt baggage till vårt boende. Sen buss ca 2,5 timme norrut till Utsunomiya där vi fick skjuts till en tillfällig lägenhet en bit från centrum, sedan en tur runt i staden för att köpa lite nödvändigheter som inte fanns på plats. Lunch, sen väntan på baggaget som skulle levereras och till sist tog vi oss in till centrum och hängde lite på Starbucks för att låna lite wifi. En del jetlag, men inte så farligt som tidigare resor faktiskt. Troligtvis var vi för nervösa och spända på allt nytt för att hinna känna av det. ^__^)
 
Det var första dagen i Utsunomiya, som än så länge verkar vara en hyfsat trevlig stad!
 
- translation -
Yesterday we landed in Japan, after a 11 hour flight from Copenhagen. Now we're in temporary housing here in Utsunomiya, which seems like a nice Japanese city. 
 

1 lovisa:

skriven

WUHU!!! :D

2 Helena:

skriven

Åh så spännande. Berätta, vad är det för jobb din man har fått? Ska du också jobba eller ska du plugga? Berätta berätta, jag är så nyfiken. Är det några blommande körsbärsträd kvar? Jag var över i Köpenhamn igår på Bispjeberg Kyrkogård och på Langeline park. Det var helt underbart fint. Många träd på samma ställe. Men inte som i Japan förstås. Avslutade dagen med god sushi på Karma Sushi ;). Hälsningar Helena

3 Ida:

skriven

Ska bli så roligt att följa genom bloggen! Rapportera gärna även om trevliga inredningsbutiker ;)

Svar: Ska försöka! Ja, så kul att veta att numer några som hänger på. Hoppas på ett besök irl sen, kram
Tokyoyo

4 Camilla:

skriven

Blogga mera! Väntar ivrigt på nästa inlägg!

Svar: Hehehe, så härligt! Vi har varit i Tokyo i helgen, så nu kommer det upp lite inlägg i veckan. Vi har svajigt internet så här innan vi kommit till rätta- men snart så!
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics