Caféhäng i Utsunomiya

 
Här hänger jag idag, på ett av Utsunomiyas alla Tully's Coffée. Än så länge har jag spenderat två eftermiddagar på café (med wifi och eluttag!) inne i stan och redigerat bilder och skrivit blogginlägg. I den tillfälliga lägenheten har vi internet, men där finns det inte så mycket möbler- bara ett chabudai (japanskt lågt bord, som man sitter på golvet vid). Och när man inte är van är den typen av bord lite tröttsamt att sitta längre perioder vid, så har jag åkt in till stan och satt mig och jobbat vid ett riktigt bord, på en riktig stol istället. (vilken lyx!)
 
Idag har jag dock betalat in de första avgifterna för vår nya lägenhet, så snart får vi flytta in hit till stan till ett "eget" ställe och kan fixa där som vi vill. 
 
Imorgon kommer nästa inlägg från Tokyo-helgen, så håll utkik då!
 
 
(Har ni förresten sett att jag ändrat lite i profil-menyn till vänster, och bytt bild? Lite mer ska fixas och uppdateras men det syns lite här på fotot ovan i alla fall.)
 
- translation -
Today I'm hanging out at one of Ustunomiyas many cafées with wifi. I have been editing photos and writing blog posts, so stay tuned for more posts about our weekend in Tokyo
 

1 Moa:

skriven

Är så himla nyfiken på vad ni ska jobba med, du får jättegärna berätta lite mer om det vid något tillfälle ^^

2 Camilla:

skriven

Nya profilbilden ser bra ut! Ser fram emot nästa inlägg, inte alls avis på att du nyligen var i Tokyo!

Svar: Tack! Det blev en bild från Sjinjuku Gyoen, kände att jag behövde ha en ny.
Hihi, nääää förstår det. När var du/ni där senast nu?
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics