Japansk mat-TV och återkomsten

Det är redan höst och fram tills nu har jag haft det hektiskt med allt möjligt kul och tråkigt på schemat och oväntat mycket jobb, vad hände med sommaren? Vad har ni hittat på för kul?
 
Min sensommar bestod av lite äventyr på Rhodos, i London och en massa jobb. En del sushi (dock alldeles för lite), japanska serier, planer för höst/vinter och konstant dåligt samvete över bloggen. Men nu är jag välidgt sugen på att fortsätta gå igenom foton från Tokyo (yes, det är 5 månader sen vi var där... jag vet).
 
Som lite plåster på såren för att jag inte gett er eller bloggen nån kärlek på länge, vill jag tipsa om ett avsnitt av Fahléns matäventyr. Jag fick ett sms av min mami och sen ett samtal av min syster, med ca 5 minuters mellanrum, och båda tipsade om del 3 av denna TV4-serie eftersom programmet handlar om Japan! (jo de känner mig, och vad jag gillar, rätt väl)
 
 
De gör bland annat temakizushi, handrullar (eller sushistrutar), som ni kan läsa mer om här
 
(funkar via dator, eller i TV4 play-appen)
 
Jag tyckte att programmet var riktigt bra, trots att de inte hade så bra koll på vissa av orden.. men alla kan ju inte vara Japan-nördar antar jag... ^__^) Tyckte ni det var bra?
 
- translation - 
I found this Swedish TV show about food and travel, and in this episode they explore Japan
 
Web Analytics