Lite inköp från Japan

I förra inlägget skrev jag att vi shoppade en del i Tokyo och fick då frågan om jag inte kan visa upp vad vi köpte. Såklart kan jag det! Jag köpte en del kläder (mycket basic grejer från Muji och lite från Forever 21, inget direkt crazy), men tänkte visa lite blandade foton på inköp från min iPhone.
 
 
Vi var ganska duktiga på att hålla igen med inköpen denna resa, men såklart var det en massa saker som vi planerat att köpa med oss och också en hel del kul som vi inte kunde motså. Det blev några manga-böcker på japanska, en kokbok och en rolig liten illustrerad bok om japansk "kultur och traditioner". En del husgeråd och porslin, massa ätbart och så en hel drös småprylar.
 
 
Sushi-godis-kit, finaste kokeshin med sakura på, Yotsuba to! manga, Tokyo banana, Yatsuhashi (fylld mochi, en specialitet från Kyoto),  smörgåspress (som jag gav bort i present).
 
 
Gulligaste tjockhamstern, KitKat!, shokunin solar- min solkompis som gör sushi, snyggaste strumporna (ser ut som wasabi och karashi-förpackningar)  massa nori, olika japanska ingredienser & instant-miso (kolla in den gröna och gula förpackningen - samma som strumporna!). 
 
Det finns mer att visa, men jag har lite dåligt med foton på vissa inköp så de måste förevigas i ok dagsljus innan jag visar. Bland annat köpte jag olika miniklistermärken (med sushi och bentomotiv), en sil till miso och pappersfodral till ätpinnar. Vissa saker kan ni kanske ana på första fotot, annat  (typ umeshu och kläder) kanske inte är lika kul att se men blev såklart inköpt.
 
- translation -
A few of the things we bought on our last trip to Japan. Manga, kitchen utensils, Japanese snacks etc. 
Web Analytics