Japanskt i Sverige

 
Jag får ibland frågor om tips på hur och var man hittar japanska grejer här i Sverige. Även många klickar sig in här på bloggen i sökandet efter en liten bit av Japan: bra sushi-ställen, japanska råvaror, godis, riskokare m.m. Därför tänkte jag sammanställa ett litet tipsinlägg, men först undrar jag om det är något ni funderar över och vill att jag tipsar om?
 
Jag har tidigare skrivit om "mitt japanska skafferi" efter era önskamål, och tänker att det kan bli lite liknande med det här inlägget. Så, shoot med allt ni vill veta japanska grejer och var man kan hitta dem! 
 
- translation -
I often get readers asking me how to find Japanese stuff in Sweden. I'm putting together a post on this subject, so feel free to ask questions about it.
 

1 Daniella 🌙:

skriven

Vilken är din bästa manga som sänds/trycks i sverige? Har du ätit sushi i här i London någon gång och kan tipsa?

2 Malin:

skriven

Riskokare funderar jag en hel del på. Priser, utbud och miljövänlighet. Går det ihop? Finns det billiga teflonfria riskokare? :)

Svar: Oj, bra frågor Malin. Tack! Ska försöka luska lite, svårt det där med miljö och teflon tror jag..
Tokyoyo

3 Ninni:

skriven

Du råkar inte veta vart det säljs konstgjorda körsbärsblommor som man kan t.ex ha i en vas? :) såg i japan förut och ångrar att jag inte köpte hem. skulle vara en sån fin dekoration i hemma :)

Svar: Oj, nae tyvärr inte. Skulle gissa på nåt ställe med mycket plast/silkesblommor. Typ ikea, plantagen eller nån sån billighetsaffär (TGR och liknande). Känns som nåt som kan finnas på vissa ställen till våren. Hoppas du hittar!
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics