Grubblerier och Tokyomotiv

Hej kompisar nu är jag tillbaka! Efter jobb, småresor, sushi-luncher och midsommarfirande. Sen sist har det inte hänt så mycket, annat än att sommarvärmen har varit på besök två helger och sen följts av regn och (nästan) halsduksväder. I slutet av förra veckan fick jag dock veta att jag vunnit en liten tävling hos fina Polichinelle, och priset är ett skin (typ skal) till min MacBook! Nu ska jag bara försöka välja ett passande foto från Japan att ha på. Och ja, det är inte det lättaste att bara välja ETT...!
 
Ni kanske kan hjälpa mig? Här är några förslag: 
 
 
Vilket tycker ni? (vi kan kalla dem 1-6 och börja räkna från övre vänstra hörnet, dvs. nr 3 är den med sakuran och lilla fågeln). Eller borde jag välja något helt annat motiv (dock Japanskt såklart)? Det är lite bråttom med beställningen, så jag uppskattar era kommentarer. Det är svårt att bara välja ett, tycker jag.
Återkommer imorgon! 
 
- translation -
I won a competition where I get to choose a skin for my MacBook, and it's too hard to pick just one photo from Japan. Please leave a comment saying which one you think I should choose. 
 

1 lovisa:

skriven

klurigt! jag tycker nr 3 eller 4 tror jag!

Svar: Visst är det?! Funderar på nån sushi-bild också, hmm.. Tack för din input!
Tokyoyo

2 Karin:

skriven

Tycker 3an, den är fin och ljust :3

3 Emma! ^^:

skriven

4:an :)

4 Axel:

skriven

nr. 1 eller 6 är mitt förslag. Varje gång du öppnar datorn känns det som en resa in i det okända! (6)

5 Cillzon:

skriven

Åhhh 3:an är ju så vacker! Den hade jag velat ha ^^

6 Sabina:

skriven

Jag tycker som Axel, antingen 1 eller 6. 1an har väldigt fina starka färger och 6an är väldigt mystisk och spännande. :D

Kommentera här:

Web Analytics