2015

Det här året har varit ett år av bloggtorka...
 
Nikko, Japan, april 2015
 
I början av året hade jag grandiosa planer på "ett inlägg om dagen", men insåg snabbt att det inte riktigt är min grej. I så fall hade det mest blivit en massa "vad jag gjorde idag, åt till middag och hade på mig"-inlägg, och nej TOKYOYO.SE är inte en "vanlig" svensk livsstilsblogg. Men ett par inlägg i veckan lyckades jag klämma fram, och en resa till Japan stod på schemat så det fanns ju lite att blogga, planera och peppa inför. 
 
Men så, efter resan i april, fick jag ett jobb som så småningom tagit upp hela min vardag och bloggen har fått vänta lite. Eller ja, ganska så mycket... men jag hoppas att ni väntar med mig. 
 
Ikväll skålar vi in det nya året med Kais familj på Öland. På "andra sidan" väntar nya spännande äventyr. Speciellt en stor ny utmaning som jag snart hoppas kunna berätta även för er läsare om. Jag tror ni kommer att gilla det! Så fortsätt att kika in här även efter att klockan slagit tolv och vi påbörjat ett helt nytt år. 2016!
Hoppas ni är med mig även framöver!
 
Gott nytt år!
 
- translation -
I haven't been the best blogger this year, mostly due to a new job. But I want to wish you all a Happy New Year, and please keep reading in 2016, I've got some great news and a big adventure coming soon.
 
Web Analytics