Hejdå Tokyo!

Nikko, utflykt sista dagen i Japan
 
Just nu sitter vi på Naritas flygplats och ska snart boarda planet mot Köpenhamn. Vi har haft lite otur med vädret men ändå haft en riktgt grym resa till Japan! Som ni förstår har det varit fullt upp, eftersom jag inte haft tid att blogga. Men när vi väl är hemma igen så drar jag igång med "rapporteringen" såklart. 
 
Hur är vädret hemma nu, kommer vi hem till vårvärme eller snö? Vi är i alla fall väldigt trötta men glada efter att ha fått supermånga nya intryck och bara hängt och känt Tokyo-pulsen. Nu ska vi bara orka resa hem också. ^__^) 
 
- translation- 
We're on our way back to Sweden right now, having had a great time in Tokyo. We haven't had the best weather but still a lot to do, so that's why I haven't had the time to post. 
 

1 Malin:

skriven

Vädret är ju som bekant svårt att styra över, men utifrån instagram så ser det ut som att ni hittade massor av kul att göra oavsett! Ser fram emot att få mer ord till bilderna :) Välkomna hem till Sverige!

Svar: Jo, precis. Lite tråkigt såklart. Tack!
Tokyoyo

2 Frida's Friday:

skriven

Så avis! Men går allt som planerat drar jag till Japan på semester i nästa år! Långt fram, men den som väntar på något gott ;)

Svar: Oj så kul! Var har du tänkt åka och när? Spännande och mysigt att ha det att se fram emot!
Tokyoyo

3 matte:

skriven

Japanspecialistens andra Sakuraresa som pågår nu har också varit hårt drabbade av vädret i Japan, mycket ovanligt att det håller i sig så pass länge. Första Sakuraresan som fick för 3-4 veckor sedan hade det desto bättre. Alltid skoj att vara där ändå!:)

4 Sushibird:

skriven

Håper at dere hadde det fantastisk!

Svar: Tack! Jo vi hade det riktigt bra, lite otur med vädret bara. Nästa gång får vi se till att träffas
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics