Svart hamburgare!

Som ni säkert sett på andra ställen så har Burger King i Japan just nu en specialburgare som är svart! Kuro (svart på japanska) Pearl med svart bröd, svart sås, svart ost och kött med svartpeppar. Kuro Diamond har också de "vanliga" tillbehören: sallad, tomat, lök och dressing. 
  
 
Den svarta färgen (på allt utom såsen) kommer från bambukol, tillskillnad från McDonalds variant (jepp, de har också burgare med "svart" bröd, en halloweenspecial) som färgats med bläckfisksbläck. Bara hamburgaren kostar ¥480 (ca 34:-) respektive ¥690 (ca 49:-) så inte alltför dyrt. Som alltid i Japan så är dessa 'limited edition' och säljs bara under en kort tid. 
 
Jag har sett svart varmkorv med bröd tidigare, när vi varit i Japan. Men har inte provat, eftersom jag inte tål bröd och inte äter korv. Men denna hade faktiskt varit kul att prova. Tror ni de kan ordna svart glutenfritt bröd? Haha, kanske inte. Hade ni velat prova en svart burgare? 
 
Bilder från BK Japans hemsida. Vill ni se den live och inte befinner er i Japan, så sök på Kuro Burger på Youtube helt enkelt. 
 
1 Tokyo-Kitsune:

skriven

Ahhhh! Har sett massor av dessa burgare på min facebook-feed! De ser ju inte ett dugg goda ut! Alltså Japan <3 hade jag varit där hade jag definitivt provat! Haha

Svar: Haha, tycker de ser goda ut på reklamfotona men inte i verkligheten. Precis, typiskt Japan!
Tokyoyo

2 Peach:

skriven

Hej jag håller på att spara till en Japan resa på 2 veckor till Tokyo.
Det jag undrar över hur mycket i fickpengar ska man ha med sig? (svenska kronor)
Jag tänkte framförallt ha pengar till shopping, mat, spelhallar, tunnelbane kort att åka runt till olika ställen som Osaka och kyoto. :)

Tacksam för svar!
Kramz <3 /Peach

3 Milla:

skriven

Jag har inte vågat prova dem än hehe... Om dem finns kvar så måste jag nog se till att prova! Det är ju inte så ofta man kan äta svarta hamburgare :)

Svar: Precis! Värt att prova. Har hört att de ute smakar så konstigt, men vad vet jag... Haha
Tokyoyo

4 Sandra:

skriven

Men shit så spännande den ser ut :P

Svar: Eller hur?! Önskar jag kunde prova...
Tokyoyo

5 Josefin:

skriven

Har inte vart på McDonalds eller Burger King under tiden de sålt Halloween Hamburgarna, men går förbi Donken påväg till stationen så får väl passa på på vägen hem nån gång!! Håller med Tokyo-Kitstune, ser inte nån vidare goda ut men den smakar säkert helt OK. Hoppas jag ...

Svar: Ja, det tycker jag! Skulle som sagt gärna prova om jag var där och OM jag kunde äta dem.. haha, tycker de ser spännande ut. Men de man sett "på riktigt" ser inte lika goda ut (som alltid med Doknken och BK....) Åh, men då får du återkomma med vad du tycke om dem. ^__^)
Tokyoyo

6 FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor:

skriven

Så himla coolt!

Svar: Eller hur?! Japan är ju helt otroligt bra på att ha olika säsongs-produkter, och knäppa limited edition grejer. Hade du velat prova?
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics