Harajuku!

 
Efter vårt besök vid Meiji Jingu stannade vi kvar i Harajuku för lite shopping och för att kolla på människor, såklart! 
 
Japaner som köar...
 
..för att köpa Popcorn! Olika popcornställen var det "nya" i Tokyo just nu. 'Garrett Popcorn Shops' fanns lite överallt.
 
 
När det började regnade skyndade vi oss in på Jonathan's, en japansk familjerestaurang i dinerstil- men med mestadels japansk mat, dryckesbar och galna sundaes (liknande Denny's). Jag åt en donburi med färsk tonfisk och lite andra smårätter. Inte den godaste donburi jag ätit, men helt ok. Vi var ju mest där för efterrätterna! 
 
 
Efter att ha ätit alldeles för mycket och undvikit regnet blev det lite shopping innan vi gick bortåt Omotesando. Där finns en hel del designerbutiker i speciella byggnader, så även om man inte har råd att handla så är det värt ett besök!
 
 
Tillslut tog vi oss tillbaka till Harajuku och kollade in alla spännande butiker på Takeshitadori, Harajukus mest kända gata. 
 
Lite hundkläder kanske? Kolla in häst+cowboykläderna längst ner!
 
Calbee shop, nyfriterade chips med topping. Vi tog choklad, det var sjukt gott!
 
I Harajuku finns allt som är sött, kawaii!
 
 
Vi avslutade vår femte kväll i Tokyo med att åka till Shibuya för middag på izakaya och för att spela lite Taiko på arkadhall. 
 

1 Malin:

skriven

Åh, jag köade också för Garretts popcorn i höstas! Sjukt gott. Men nu blev jag hemskt nyfiken på chipsen med topping. Det får bli till våren det.

Svar: Vi köade aldrig för popcornen.. Hur var de? Chipsen var mums, ingen kö heller!
Tokyoyo

2 Felicia:

skriven

Så himla cool stad, vill också dit ngn gång!

puss

3 Elina:

skriven

Varför är detta land så coolt?!

4 Milla:

skriven

Riktigt härliga bilder! :)

5 Camilla:

skriven

Ååh jag var i Harajuku i söndags och lade märke till popcorn-affären då! Är på konstant jakt efter popcorn med jordgubbssmak (har bara sett på Tokyo Disney Resort hittills) och var så sugen på att gå in men hade inte tid (eller lust) att stå i kö. Hoppas kön krymper snart....

Kommentera här:

Web Analytics