En dag kvar..

..sen tycker jag att det borde bli vår! Jag menar, 1:a mars och i Skåne dessutom. Idag är det i alla fall strålande solsken, efter en dimmig och frostig morgon dock, och jag känner hur solen lyser upp hela mitt humör och jag får lust till att göra en massa nya saker!
 
Hur är vädret/årstiden där ni bor?
 
Jag tänkte helt låtsas som inget, som att jag inte alls inte skrivit på 3 veckor, men det är så svårt att skriva ett 'första' inlägg utan att nämna det och att berätta vad jag gjort istället för att hänga här med mina fina läsare. Så: jag har kört bil och läst teori och börjat jobba lite smått. Har gått upp kl. 05 under förra veckan (och den innan) och varit trött som tusan, men det gör inget för det har verkligen varit superkul och dessutom så har jag saknat rutinerna. Jag och Kai har bokat en resa upp till syster i Piteå, växlat lite pengar till yen och försökt att inte längta ihjäl oss till vår planerade Japan-resa i höst.
 
Sen har vi hunnit med att prova en ny japansk restaurang här i Helsingborg, Eki Sushi, vilket var en riktig höjdare! Mer om det besöket skriver jag i ett separat inlägg, men här är några instagrambilder från besöket. Det var grymt gott!
 
Kappamaki (gurka)                    ~                    Nigiri                    ~                    Spicy tuna maki
 
Nu ska jag ta och göra lite misosoppa och spela Ni no Kuni tills Kai kommer hem från jobbet.
Web Analytics