Om 10 dagar - Tokyo!

 
Jag tänkte titta in här lite snabbt och säga att om 10 ynka dagar sitter vi på planet mot Japan och Tokyo! Känns som att det var förra månaden vi bokade resan, det har gått så himla snabbt nu den sista tiden. Nu ska vi planera lite dagsutflykter, tvätta och packa, boka in träffar med de vi känner i Tokyo och drömma lite om all sushi som vi kommer äta. Och all sakura som vi förhoppningsvis får se, äntligen hanami i Japan igen! 
 
Jag återkommer imorgon med ett nytt inlägg från resan 2014, ska hinna rapportera om de sista dagarna innan vi åker är tanken. Lite seg uppdatering, haha, men så är det ibland. Väldigt många foton att gå igenom, men det är alltid mysigt att få titta på och drömma sig tillbaka till tidigare resor när man sorterar och redigerar sina fotografier. 
 
Har ni några roliga planer eller något ni ser fram emot?
 
- translation - 
In 10 short days we'll be on a plane going to Japan! I can't wait to go back to Tokyo and I fantasize about all the sushi we'll eat and all the beautiful cherry blossoms we'll hopefully see. 
 

1 Josefin:

skriven

Va kul:) Det känns som det var igår du skrev att ni skulle hit igen.. tiden går så himla fort! Hoppas ni har de trevligt i Tokyo!

Svar: Visst, har gått supersnabbt! Längtar massor. ^__^)
Tokyoyo

2 Malin:

skriven

Det ska bli så roligt att läsa inläggen från resan! Jag åker med min familj i början på maj och stannar i tre veckor. Längtar så mycket att tiden känns evighetslång till dess :)

Svar: Vad kul, hoppas du fortsätter kommentera. Blir så glad att se att ni läser!
Åh så härligt, ska ni till Tokyo eller någon annanstans i Japan? Är det första resan?
Kolla gärna in här: http://tokyoyo.se/category/japan-guide.html för tips inför resan.
Tokyoyo

3 Malin:

skriven

Hej igen :) Jag gillar dina inlägg, uppskattar verkligen alla tips och berättelser från Tokyo. Vi stannar inom stadsgränserna, ev gör vi en dagsutflykt till Kamakura och Mt Takao. Har du varit där? Det är min andra resa men den första för övriga i familjen (min man och dotter, som fyller 7 medan vi är där). Var där i tio dagar förra ggn, i augusti (svettigt!) 2013 och tyckte att det var helt fantastiskt.

Svar: Så kul, tack så mycket! Vi var i Kamakura förra resan, kolla in kategorin: Japan 2014. Där finns två inlägg från Kamakura och ett till kommer idag eller imorgon. Har inte varit på Mt Takao än, men planerar att ta oss dit denna resa.
Hahah, ja sommaren i Japan är galet varm och fuktigt. Vi var i Tokyo och Osaka i september/oktober 2013 och det var fortfarande helt galet varmt då.
Ja, alltså detta blir vår 5:e resa till Japan och som du förstår tycker vi också att det är fantastiskt. ^__^) Helt besatta!
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics