Ronja i Japan

 
Som jag skrivit tidigare så har Studio Ghibli gjort en animerad version av Ronja Rövardotter, som har premiär i Japan på lördag! Serien har blivit försenad men nu är det alltså snart dags. 
 
Den 1:a oktober släpptes en längre trailer på NHK's hemsida. Jag tycker att Skalle-Per är jättesöt och gillar att de verkar ha följt orginalet väl. Man kan ju inte annat än att älska Ghiblis animationer, speciellt alla miljöer och "bakgrunder". Så vackert!
 
Har ni tänkt se Ghiblis Ronja? 
 
-edit- trailern finns inte längre kvar. 
1 Tokyo-Kitsune:

skriven

Kommer ihåg att du tipsade om detta! Undrar om den kommer visas på bio i Sverige, antagligen inte eller hur? Känns mer som en dvd-film?

Svar: Jag tror faktiskt att det kommer bli flera avsnitt, att det är en serie. Så tror inte det blir bio-film av den. Men hoppas det går att få se på annat sätt, kanske dvd framöver?
Tokyoyo

2 Maggie:

skriven

Jag känner mig faktiskt en aningen besviken. Tycker animeringen är trist och alldeles för tv-spelsaktig (typ, Ni No Kuni). Hade velat att den var tecknad på ett traditionellt sätt och inte dataanimerad, karaktärerna får inte alls samma uttrycksfulla ansikten och karaktärer nu... Det känns för avskalat och perfekt. Men, jag kommer självklart se serien ifall tillfälle ges, kanske ändrar jag åsikt då... ;)

Svar: Jag håller med. Bakgrunderna är fina men figurerna är väldigt enkla, vilket är lite synd.
Tokyoyo

3 Julia Müller-Sandvik:

skriven

Tänker givetvis se den, men... jag förstår inte varför karaktärerna är så platta! Sjukt besviken jämfört med de andra filmer jag sett :)

Svar: Ja, jag håller med. Kanske har de inte lagt lika mycket tid på animeringen som de brukar. Den verkar vara datanimerad, vilket inte de andra filmerna är.
Tokyoyo

4 Camilla:

skriven

Ooooooh, visste inte att den redan har dragit igång, ska kolla in den nu på direkten! Äntligen får man visa upp nåt från Astrid Lindgren för mannen! Men jag håller med de andra, synd att karaktärerna ser ut som de kommer från ett datorspel!

Svar: Ja, kul att visa! Jag måste nog leta reda på första avsnittet på nåt sätt nu snart.
Tokyoyo

5 Milla:

skriven

Åh jag ville så gärna se det här på tv men har tyvärr inte kanalen. Får leta upp på nätet istället :) Jag hoppas att den är bra, ser mysig ut i alla fall!

Svar: Ja, den verkar ju väldigt lik originalet (i alla fall på trailern). Hojta till om du hittar, har inte letat reda på den än.
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics