Harry Potter!

 
Men hej! Jag har varit lite inaktiv här den senaste veckan, som ni säkert märkt. Just nu är jag hemma i Norrköping och har lagt köksgolv hos mina föräldrar, umgåtts med lillebror och ätit massor av skaldjur.
 
 
Nu är jag på väg in till stan för att möta upp lillebror med sambo för ett besök på "Harry Potter the Exhibition", som hade Europapremiär i veckan. Jag och Kai missade precis just den här utställningen när den visades i Tokyo 2013. För er som inte vet så är jag ett stort HP-fan, så nu är jag väldigt taggad! 
 
(bild lånad från 'upplev Norrköping'

Ombyggnation pågår

Just nu sitter jag och jobbar med bloggdesignen, så det kan se lite konstigt ut fram tills det att jag är klar. Men håll ut, snart är jag klar och bloggen ska förhoppningsvis fungera lika bra som alltid! 
 
Något speciellt som önskas? Ex. knappar för vissa kategorier, tips, länkar? Tips och åsikter mottages tacksamt.
 
 

Målarhelg

 
Igår tog vi vår lilla pärla till bil och satte kurs mot Västervik (eller ja, nästan Västervik i alla fall). Vi skulle nämligen till Kais föräldrar och bland annat hjälpa till med målning av hus. Så nu är vi här, i gassande sol och målar, äter alldeles för mycket mat och efterrätter och längtar till sommaren. 
 
Jag gillar förresten att kunna hoppa in i vår lilla bil och åka vart vi vill och hoppas på lite road trips i sommar, har ni några bra förslag? 
 
(Syrenerna blommar inte riktigt här än, men hemma i Helsingborg är de tyvärr snart redan överblommade)
 
Web Analytics