Tokyos blåa regn

 
Även om vi besökte Tokyo precis i slutet av körsbärsblomningen, och den var helt över på de flesta ställen, så fick vi ändå se en massa vackra blommor. Pionerna som just gått i blom fyllde hela luften med en otrolig doft och blåregn- Fuji no Hana (i både lila och vitt) förgyllde många platser. Japanerna kan verkligen det här med att se det vackra i natur och vardag, och de olika blomningarna är viktiga och uppskattas på ett underbart sätt.
 
 
 
I Kamakura fanns dessa fantastiska träd på flera olika tempelområden. Jag tycker att de lila är allra vackrast, men de vita blommorna gör sig ju väldigt bra mot de röda helgedomarna. Eller vad tycker ni?
 
 
 
 
Även i centrala Tokyo, framförallt i parker och trädgårdar, finns dessa vackra träd. Jag blev lite såld på mängden blommor på varje träd, helt otroligt! De doftade också välidgt gott. Sakuran har helt enkelt fått lite konkurrens. ^__^)
 
1 Viktoria:

skriven

Älskar blåregn, så hemskt vackert. Var också och kikade på en trädgård med de blommorna i maj :) Hemskt fina bilder du tar!

Svar: Men tack snälla! Vad kul att du tittat in här. Ja, vi var lite tidigt ute (slutet av april) men lite blomning hann vi se. Något nytt för mig!
Tokyoyo

2 lovisa:

skriven

drömfint.

Svar: Eller hur?! Så vackert alltså
Tokyoyo

3 Freedomtravel:

skriven

Vackra bilder!

Svar: Tack!
Tokyoyo

4 Camilla:

skriven

Tjusigt! Vart är den tredje bilden tagen någonstans?

Svar: Camilla, det var en liten sido-helgedom på en miniö vid Tsurugaoka Hachimangu, Kamakura. Sista bilden är från Koganei, när vi skulle till friluftsmuseet. Bor inte du typ däråt?
Tokyoyo

5 Celine:

skriven

Åh någon gång så måste jag besöka Tokyo!

Svar: Ja, det tycker jag! Hihi
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics