Öland och Mallorca

Hej på er! Jag ville bara skiva en liten notis om min frånvaro här på bloggen. Den beror helt enkelt på tidsbrist och dålig internetuppkoppling. Förra veckan tog vi vår lilla bil till Öland och målade hus i 7 dagar och nu befinner vi oss på ett underbart hotell på Mallorca! 
 
"After work-bad" på Öland
 
Jag återkommer när tiden och min internet-uppkoppling är lite mer pålitlig helt enkelt. Vill ni se vad jag gör, under tiden, så finns jag på instagram: KJFORSBERG 
 
Utsikten från hotellet, Mallorca! 
 
Vi hörs snart! 

10 år!

Idag firar jag och min Kai 10 år tillsammans!


Amerikanska pannkakor till frukost, trip till Malmö, bubbel och tapasmiddag för att fira bokning av semesterresa och såklart massa härlig tid tillsammans. 
Jag återkommer med nya inlägg i veckan: Japanresan, ny anime och en presentation är på gång. Och så något recept. 
 
Ha en fin tisdag! 

Harajuku!

 
Efter vårt besök vid Meiji Jingu stannade vi kvar i Harajuku för lite shopping och för att kolla på människor, såklart! 
 
Japaner som köar...
 
..för att köpa Popcorn! Olika popcornställen var det "nya" i Tokyo just nu. 'Garrett Popcorn Shops' fanns lite överallt.
 
 
När det började regnade skyndade vi oss in på Jonathan's, en japansk familjerestaurang i dinerstil- men med mestadels japansk mat, dryckesbar och galna sundaes (liknande Denny's). Jag åt en donburi med färsk tonfisk och lite andra smårätter. Inte den godaste donburi jag ätit, men helt ok. Vi var ju mest där för efterrätterna! 
 
 
Efter att ha ätit alldeles för mycket och undvikit regnet blev det lite shopping innan vi gick bortåt Omotesando. Där finns en hel del designerbutiker i speciella byggnader, så även om man inte har råd att handla så är det värt ett besök!
 
 
Tillslut tog vi oss tillbaka till Harajuku och kollade in alla spännande butiker på Takeshitadori, Harajukus mest kända gata. 
 
Lite hundkläder kanske? Kolla in häst+cowboykläderna längst ner!
 
Calbee shop, nyfriterade chips med topping. Vi tog choklad, det var sjukt gott!
 
I Harajuku finns allt som är sött, kawaii!
 
 
Vi avslutade vår femte kväll i Tokyo med att åka till Shibuya för middag på izakaya och för att spela lite Taiko på arkadhall. 
 
Web Analytics