Pocky panda!

 
Hur söt är inte den här förpackningen?! Panda
 
Pocky är ju väldigt populärt, både i Japan och här hemma. Oftast finns det "vanlig" chokladsmak och jordgubbssmak men i Japan kan man hitta en massa olika smaker, precis som med KitKat. Panda Pocky smakar "cookie & cream" och enligt Kai (som tål Pocky tillskillnad från mig) så är de riktigt goda! Dessa säljs lite då och då, vi hittade dem första gången när vi var i Tokyo 2011 och lyckades hitta dem igen nu i höstas. Nu är de dock slut, men den söta förpackningen kan man ju alltid spara. 
 
Gillar ni Pocky? 

1 Bohemhoe:

skriven

nom nom nom va gott!

2 Camilla:

skriven

Ja, dem är goda!

3 LORISSA LOVEBOMB:

skriven

Jag gillar Pocky, och framför allt tycker jag att de är så fina ^^

sv: HAHA, jag har vunnit så tråkiga saker att jag kände att jag var tvungen att brassa på lite ^^ Ingen har dött av lite ljug. Eller jo, det har säkert någon, men inte harmlöst ljug ^^

Svar: Ja, fina! Gillar dem också fastän jag inte får äta dem..

Sv: haha!
Johanna

4 Jennie:

skriven

Vi älskar Pocky sticks nomnooom :D

5 Frida:

skriven

Jag gillar förpackningarna mer än smaken. Jag tycker att de är lite mesiga i smaken och ibland är det svårt att ens känna vad de smakar. Köpte på mig en hel del smaker när jag var i tokyo men det var nog ingen av dem som var lika goda som söta att titta på :)

Svar: Haha, men då är du som jag lite. Köper fastän jag inte kan äta (sambon kan ju visserligen det). Kul att i varit i Tokyo! När var du där?
Johanna

6 Frida:

skriven

Jag kan lugnt säga att den resan är den enda jag aldrig kommer att ångra att jag la så mycket pengar på =) Jag och sambon var där under nyår 2012-2013 och jag längtar tillbaka varje dag. Tyvärr är det kostsamt om man vill köpa med sig halva landet hem så vi sparar fortfarande till nästa resa! =)

Kommentera här:

Web Analytics