ゴジラ - Godzilla

I år är det tydligen 60 år sedan den första Godzillafilmen hade premiär. Sedan dess har det spelats in ett tjugotal japanska filmer om skräcködlan och ett flertal amerikanska filmer har gjorts, som mötts med blandad kritik. Jag har inte sett orginalet, mer än korta klipp, men den amerikanska versionen från 1998 har väl de flesta sett? I år kommer det en ny amerikansk version av Godzilla. Om den är bra eller inte återstår att se, det är i alla fall den mest påkostade Godzilla-filmen nånsin! I princip alla skådespelare ser västerlänska ut, så jag vet inte riktigt hur storyn utspelar sig, men ni kan i alla fall få se lite av trailern.
 
 
Ganska stor skillnad mot originalet! Haha. Dumt att jag inte sett hela, får nog ta och se den nån dag om den finns att få tag på.
 
Edit: Nu finns en ny trailer ute, och det verkar som att nya Godzilla utspelar sig i USA- precis som filmen från '98. I rollistan finns bland annat Bryan Cranston (Breaking Bad, Malcom in the middle), Aaron Tyler-Johnson (Kick Ass) och Ken Watanabe!
 

1 月姫 tSukii ♥:

skriven

Ååh, den måste man ju bara se bara för att!! haha :D


Svar: Eller hur?!
Johanna

2 madabouttea.se:

skriven

Oj den måste man ju typ ta och se bara för att hehe :)

Svar: Eller hur?!
Johanna

Kommentera här:

Web Analytics