Bloggvännerna

I måndags fick jag denna fina kommentar från Emelie:
 
 
Då kom jag att tänka på att jag ju kanske borde nämna mina "bloggvänner", alltså dem jag länkar till uppe i menyn (eller i sidomenyn under länkar om du läser bloggen via mobilen). När jag gjorde om designen lade jag till dem där, men har inte berättat om dem förut. Där finns i alla fall några fina bloggvänner, så kolla in dem! 
 
I nya designen finns också bild-länkar till vänster, i sidomeny. Till de senaste Japanresorna och så Japan- och sushiguiden. Och såklart bloglovin'. Missa inte heller dem! Efter varje inlägg finns också en "dela"-knapp, om du gillar något inlägg så får du jättegärna dela det på Facebook. 

1 Emelie:

skriven

Alltså hurra igen! :D
Jag har fixat och trixat med min blogg ett par kvällar, börjar strax känna mig klar nu :)

Jag blev inspirerad av några brittiska bloggar som jag läser (ex: http://scathingly-brilliant.blogspot.se/ och http://sprinkleofglitter.blogspot.se/). De har typ "sharing is caring buttons", alltså koder med bilder och länkar till deras bloggar som man kan sätta på sina egna bloggar. Jag tyckte det verkade som ett ganska bra och kul system, så jag gjorde min egna!

Nu blir det en lång kommentar, hehe, men blev så pepp att fixa min blogg!

Vore kul om du också skulle ville göra en sån där "button" så kan vi dela varandras? :) kan försöka övertala fler att göra sånna "buttons" så hjälper vi varandra! Vad tror du? :)

Svar: Sorryt för sent svar..Fin idé, men vet inte om jag i nuläget har "plats" för en sån knapp. Kör nog mina länkar i menyn så länge, kan ju fundera på att få in det i en ny design framöver kanske...
Kul att du vill länka till mig i alla fall!
Tokyoyo

2 Camilla:

skriven

Tack för att du tittade in på bloggen! Och nu när jag kolla in här såg jag att jag också var med under kategorin "bloggvänner". Tack, det var roligt att se! Jag ska också fixa en sådan (och länka till dig) så fort jag får tummen ur, tycker jag var ett kul initiativ!

Svar: Såklart du är!
Tokyoyo

Kommentera här:

Web Analytics