Imorgon Tokyo!

Idag har jag spenderat dagen med att tvätta (vet inte hur många gånger jag sprungit upp och ned för trappan), fixa med biljetter, titta på Tokyo-väder och bli lite tokig! Vi åker till Japan imorgon, vilket känns helt crazy! 
 
 
Tänkte på hur trevlig det var att träffa fina Maria (Bokkei) och Conny i Tokyo under förra resan, och kom på att jag kanske har fler bekantskaper som finns i Tokyo och som vill träffas? Så hör gärna av er om det skulle vara så, hade varit superkul att ses. (Jag hade alltså inte träffat Maria innan utan bara haft kontakt via våra respektive bloggar, typ blind date- som blev hur bra som helst!)
 
Galet kul kväll/natt på Star Club (Muteki Mario) med Maria och Conny, Tokyo 2013
 
Ikväll blir det packning och lite mer planering inför resan. 

1 Mirjam Wallmark:

skriven

Vad roligt! :) kram

2 Maggie:

skriven

Vad roligt att du postat så många inlägg tätt inpå! Det är verkligen SÅ fascinerande att läsa. Hur har du lärt dig allt du vet om ställena ni besökt, läser du på innan eller har du typ... "pluggat på" om Japan? :)

Skoj att hänga med Maria/Bokkei förresten! Har följt hennes blogg i hur många år som helst, hon verkar så himla bra!

Svar: Vad kul att du tycker det, blev lite "panik" innan avresan. Hann dock inte posta från alla dagar förra resan, har bland annat Kyoto och massa Tokyo kvar!

Hmm.. läser om ställena när vi ska dit, sen är Kai grym på att komma ihåg saker så han står för mycket info. Men annars så minns man/tar Wikipedia till hjälp för det man inte minns eller vet. Hahaha.

Ja, det var sjukt kul att träffa Maria! Hann med en gymt utenatt i Shinjuku 3-chome. Hon är fruktansvärt duktig.
Johanna

3 milina.blogg.se:

skriven

åh vad kul :D

Kommentera här:

Web Analytics