Tillbaka i Sverige

Sedan lite drygt en vecka är vi tillbaka i Sverige och har hunnit övervinna jetlag, komma in i vardagsrutiner och battla en storm sen dess. Resan från Japan tog totalt ca 24 timmar och vi höll oss vakna för att komma "rätt" i tiden, och det fanns inte möjlighet att sova när vi borde ha sovit enligt svensk tid. Mysigt att flyga, om än väldigt tråkigt att åka hem från Tokyo! Vi hann i alla fall se på en massa filmer, tror jag hann med 5 stycken innan vi landande i München. Vi var väldigt trötta när vi väl kom hem kan jag lova.
 
Kai utanför Tōdai-ji i Nara

Förra helgen gick åt till att packa upp alla inköp och presenter, det blev ju en hel del shopping och vi fyllde faktiskt två extra väskor på vägen hem. Tur att vi fick checka in två väskor per person gratis! Förutom en hel del kläder och prylar så hade vi med oss japanska ingredienser och dryck hem, så nu har vi så att vi förhoppningsvis klarar oss ett tag.
 
Så klart kommer jag att skriva en massa om resan här på bloggen framöver, men just nu ska jag slappa i soffan efter en lång dag på jobbet. Tur att man har ett så grymt kul jobb i alla fall, kändes tråkigt att behöva åka hem tidigare igår pga. stormen! Nästa inlägg kommer vara fullt av en massa Tokyo-bilder och -berättelser, så håll koll eller följ mig gärna med bloglovin. Här!

1 maria at inredningsvis:

skriven

Jag blir alltid lika förvånad vilka sköna bilder du har härinne:)

Jag har en liten Giveaway denna vecka på bloggen..du får gärna va med:)

Ha en fin ny vecka

LOVE Maria at inredningsvis - En inredningsblogg för alla

Kommentera här:

Web Analytics