Tokyo-shopping

 
Som jag skrev igår så blev det en hel del inköp och vinster från arkadhallar i Japan! Lite hemliga påsar med presenter blev det också.

Tillbaka i Sverige

Sedan lite drygt en vecka är vi tillbaka i Sverige och har hunnit övervinna jetlag, komma in i vardagsrutiner och battla en storm sen dess. Resan från Japan tog totalt ca 24 timmar och vi höll oss vakna för att komma "rätt" i tiden, och det fanns inte möjlighet att sova när vi borde ha sovit enligt svensk tid. Mysigt att flyga, om än väldigt tråkigt att åka hem från Tokyo! Vi hann i alla fall se på en massa filmer, tror jag hann med 5 stycken innan vi landande i München. Vi var väldigt trötta när vi väl kom hem kan jag lova.
 
Kai utanför Tōdai-ji i Nara

Förra helgen gick åt till att packa upp alla inköp och presenter, det blev ju en hel del shopping och vi fyllde faktiskt två extra väskor på vägen hem. Tur att vi fick checka in två väskor per person gratis! Förutom en hel del kläder och prylar så hade vi med oss japanska ingredienser och dryck hem, så nu har vi så att vi förhoppningsvis klarar oss ett tag.
 
Så klart kommer jag att skriva en massa om resan här på bloggen framöver, men just nu ska jag slappa i soffan efter en lång dag på jobbet. Tur att man har ett så grymt kul jobb i alla fall, kändes tråkigt att behöva åka hem tidigare igår pga. stormen! Nästa inlägg kommer vara fullt av en massa Tokyo-bilder och -berättelser, så håll koll eller följ mig gärna med bloglovin. Här!

TyfonenFrån igår eftermiddag och fram nu på morgonen har det blåst och regnat för fullt, det är nämligen tyfon här i Japan! Vi mår bra och nu verkar det lugnat sig så vi hoppas på att kunna ta oss ut på det vi har planerat, Ghibli-muséet i Mitaka. 

Igår eftermiddag blev vi kvar på hotellet hela eftermiddagen och kvällen, vi försökte ta oss ut till ett av Shinjukus "underjordiska" varuhus, men vi kom inte längre än till närmsta combini innan vi fick vända! Det blev middag på hotellrestaurangen och häng på rummet istället. Mysigt, men tråkigt att missa tid såhär de sista dagarna på resan. 

Nu har vi ätit frukost och ska försöka ta oss ut i Tokyo för att se hur läget är. Vi hörs senare! 
Web Analytics