In the spotlight

Oj så kul att se att flera nya hittat hit idag! Blev lite förvånad över att det var relativ många kommentarer, och såg sedan att mitt inlägg om Sunshine Sushi syntes till höger bland "utvalda blogginlägg" på blogg.se-plattformen. Kul!
 
 
Välkomna alla ni nya, jag hoppas att ni stannar och läser lite mer! Följ mig gärna med bloglovin här.
 
- Tydligen så funkar inte länken som den ska, vilket är tråkigt. Men kul att ni ändå hittat hit, trots krångel på plattformssidan. -
1 Emelie Petersson:

skriven

Så kul att du får synas lite extra :-)
Det är du värd :-)

Svar: Vad kul att du tycker det! Känns såklart kul, men verkar som att länken inte funkar som den ska.. men sushi verkar ändå dra in folk. haha
Johanna

2 Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick:

skriven

Jag hittade till din blogg via länken. Den fungerade inte men jag fixade det ändå. Stort grattis till din spotlight! Och roligt att ramla över en blogg där bloggaren är lika förtjust i Japan som jag är (jag reste till Tokyo två gånger förra året och betraktar det som "mitt hem").

Kommer att besöka din blogg ofta! Ha en fin dag~

Svar: Vad kul! Ne, det gick ju att hitta ändå.. tråkigt att det inte funkade "som vanligt". Härligt med en likasinnad, ska kolla in din blogg. Ser att vi har också har fotointresset gemensamt! Verkligen kul att du hittat hit, och att du kommenterar.
Johanna

3 Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick:

skriven

Svar: vad roligt att du också kikade in på min blogg - och att vi delar samma intresse för Japan och foto! Jag blev helt chockad när jag insåg att jag inte hade lagt upp mina bilder (trodde att jag hade gjort det men insåg att det var min gamla blogg, inte den nya som jag använder nu). Jag är från Linköping och bor här, men mentalt befinner jag mig fortfarande i Tokyo, kan man nog säga. Och kärleken till sushi hänger stadigt kvar - nu har jag hittat ett kanonbra ställe mitt i city. Såg dina bilder från sushistället i Helsingborg, do want!!

Jag kommer definitivt att hänga kvar på din blogg och kommentera (jag kommenterar ganska ofta, hoppas det är okay).

Svar: Ja, fin blogg! Kul med östgötskt ursprung.. men ja, håller med. Befinner mig också mentalt i Japan, längtar ihjäl mig till vår resa i höst!


Sushi ja, kan inte få nog! Vad är det för ställe? Är inte så ofta i Lnkpg, men det händer, så ett bra ställe vore ju bra att känna till. Så kul att du "stannar" och ja, kommentera hur mycket du vill. Är så kul när ni som läser kommenterar (folk är faktiskt generellt dåliga på att kommentera) så kör hårt!
Johanna

4 Fotograf Shora - djurporträtt, barnporträtt, ögonblick:

skriven

Svar: oh, så härligt att ni ska åka tillbaka i september! Hur länge ska ni vara där? Ska ni till flera städer? Jag skulle vilja åka tillsammans med min pojkvän nästa gång och vi har funderat på Tokyo, Kyoto och Osaka (jag vill även se Nagoya). Lite svårt att stanna mer än två veckor för vår del eftersom vi har hund och katt och de saknar oss jättemycket om vi reser bort (och jag är lite blödig av mig).

I Linköping har ett ställe vid namn "Mikaku Sushi" öppnat precis bredvid Forex mitt i city. De använder honung i riset istället för raffinerat socker. Det smakar gudomligt gott, men det är lite dyrare än på andra ställen. Tycker även att bitarna blivit lite mindre storleksmässigt men jag skulle verkligen rekommendera stället till alla som älskar sushi! Jag tar med mig kameran nästa gång och dokumenterar maten så kan jag skriva om det i ett inlägg.

Svar: 3 veckor blir det. Du kan läsa lite mer om kommande resa här: http://sakuradesu.blogg.se/category/japan-2013.html


Åh, ok tack för tipset! Gör gärna det, älskar ju recensioner. ("hänger" mycket på sushikartan.se) Skriver gärna sushi-recensioner själv, även om jag varit lite seg på sistone.
Johanna

5 aliengirl- life with autism and art:

skriven

Så himla roligt, kul att ett av dina inlägg hamnade där! :D

6 Louise:

skriven

Vad kul att hamna i synas!

7 Amanda-Fotoblogg:

skriven

Fin blogg! :)

Svar: Tack! Kul att du hittat hit.
Johanna

Kommentera här:

Web Analytics