101 följare!

Nu är det över 100 personer som följer bloggen via bloglovin', vilket är jättekul! Det borde firas lite tycker jag, så vi kan väl åtminstone börja med en liten frågestund. Om ni nu har något ni vill veta eller undrar över...
 
Jag spelar Jubeat (ユビート) i Tokyo, april 2010

Jag har i all fall en fråga till er läsare, jag vill gärna veta mer om er. Vilka ni är, hur ni hittade till min blogg och hur länge ni läst/följt bloggen? (och ja, jag vill gärna att ni som kanske redan kommenterat ger er tillkänna!)
 
Följer du inte bloggen redan så gör gärna det här!

1 Chrissy:

skriven

Hej, jag följer dig bara sedan några veckor men jag kommer tyvärr inte ihåg hur jag hittade bloggen. Jag är 25 år och kommer från Tyskland men bor med min svenskt fastmän i Karlskrona just nu, då han studera här. Vi är båda väldigt intresserat av Japan och japanskt kultur etc. men vi har tyvärr inte varit där än :)

Svar: Så trevligt med fler Japanintresserade, och jättekul att du hittat hit och följer bloggen! Ska kolla in din blogg också.
Johanna

2 Emma:

skriven

Vet inte riktigt hur länge jag har följt men jag har iaf pluggat japanska i Tokyo, och måste få min dos japan regelbundet, så då är din blogg perfekt! :D

Svar: Härligt! Kul att du tycker att min blogg ger en dos Japan! ...det är lite av tanken.*
Johanna

3 Frida - just a dreamer:

skriven

Jag hittade din blogg idag, genom fokis blogg för jag läste din kommentar! :)
Ska tipsa min bästis om dig för hon är typ kär i Japan! ^^

Svar: Vad kul! Tack för kommentaren Frida, hoppas din kompis gillar bloggen (och du också såklart!)
Johanna

4 captivatedminds.blogg.se:

skriven

Läser :3

Svar: Härligt! <3
Johanna

5 luinlote:

skriven

jag följer fortfarande! :D Jag mailade till dig för länge sen om att jag tycker så mycket om din blogg eftersom jag också är så otroligt japan intresserad! Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men Emma heter jag i alla fall!

Hur som helst så tycker jag fortfarande att det är roligt att läsa din blogg och grattis att ni snart (även om snart aldrig är tillräckligt snart när det kommer till Japan-resor...) ska åka tillbaka! :D

Svar: Vad kul! Jo jag minns att du mailat (minns dock inte exakt vad du skrev...), kul att du fortfarande följer! Och kul med en kommentar, kommentarer uppskattas alltid så fortsätt gärna.*Ja, vi längtar ihjäl oss! Blir mer Japan och planering som jag delar med mig av här framöver.
Johanna

Kommentera här:

Web Analytics