Boktips

Tänkte bara tipsa er om att två av mina favoritböcker i min japanska receptboks-samling finns till REA-pris just nu.
 
- Japansk vardagsmat: Inte bara sushi! (har jag inte skrivit om på bloggen än faktiskt, men den har jag såklart!). Fin bok med många roliga recept som, som titeln antyder, inte bara är sushi utan bland annat omuraisu, onigiri, gyoza, dango m.m. Fina bilder och enkla recept. Kostar 169:- hos adlibris och 179:- hos bokus.
 
- Tokyo Food är en av mina absoluta favoriter i receptbokhyllan, det är verkligen en superfin bok! Läs om den här. Kostar bara 55:- hos bokus och 65:- hos adlibris.

Hallå på er!

Hej fina läsare! Ber om ursäkt för dålig uppdatering.. men jag har varit hos min syster i Piteå, haft lillebror på besök i Helsingborg och nu stundar teoriprov och uppkörning, så jag återkommer så fort jag kan med nya inlägg. Ha det grymt fint så länge!
 
Tjusiga Kabuki-za i Tokyo, 2010 innan det revs

101 följare!

Nu är det över 100 personer som följer bloggen via bloglovin', vilket är jättekul! Det borde firas lite tycker jag, så vi kan väl åtminstone börja med en liten frågestund. Om ni nu har något ni vill veta eller undrar över...
 
Jag spelar Jubeat (ユビート) i Tokyo, april 2010

Jag har i all fall en fråga till er läsare, jag vill gärna veta mer om er. Vilka ni är, hur ni hittade till min blogg och hur länge ni läst/följt bloggen? (och ja, jag vill gärna att ni som kanske redan kommenterat ger er tillkänna!)
 
Följer du inte bloggen redan så gör gärna det här!
Web Analytics