Livstecken

Ett litet livstecken bjuder jag på idag, så ni inte glömmer mig. Jag har tyvärr alltför mycket som snurrar i huvudet fortfarande och är på resande fot varje vecka eftersom att jag jobbar i ute fält, i bland annat olika kyrkor i Skåne och Blekinge. Därför hamnar bloggen lite i skymundan just nu.
 
Sen senast har jag hunnit med att få besök av mina föräldrar i nya hemstaden Helsingborg, och även varit hemma i Norrköping en sväng. Självklart hann jag med ett besök på Kimono Sushi! Kai är på jobb i Kina, och äter kinamat varje dag. Men snart kommer han äntligen hem igen!
 
9 bitar på Sunshine Sushi & 10 bitar på Kimono Sushi Bar (mobilbilder)
 
 
Jag lovade ju en ny design och nya friska tag, men ni får hålla ut lite längre. Har ni något önskeinlägg jag kan trixa med så länge?

Bloggtystnad

Nej, jag har inte riktigt kommit tillbaka till bloggen som jag lovade. Tyvärr. Men just nu har jag väldigt mycket som händer, både med jobb och privat (sjukdom och oro i familjen bland annat), och tid och ork till bloggen finns inte riktigt för tillfället.
 
Jag har filat på en uppfräschad design, som är nästan klar, och jag hoppas kunna hitta tillbaka hit till er och bloggen snart. Hoppas ni har tålamod med mig, och inte försvinner! Ni får gärna önska inlägg och teman, saker som ni undrar över, vill veta eller vill att jag ska skriva om. Vad vill ni se mer av på bloggen?
 
 
Jag hoppas vi 'ses' snart!
Web Analytics