Vardag igen

Nu är jag tillbaka i Göteborg, och återgår till "vardagen". Veckan hos min familj har varit jättebra, med undantag av lite vandrande sjukdom.. men superfint väder fick verkligen fart på vårkänslorna! Självklart blev det ett besök på kimono sushi, och det var helt otroligt gott!

Idag väntar storhandling, lite städning och förberedelse inför veckan. Jag ska gå bort till vår stormarknad, så får jag lite sol idag också. Jag har ytterligare en sushi-recension att dela med mig av, så kolla gärna in lite senare för härliga sushi-bilder och tips på ett ställe i Helsingborg.

Bjuder på en bild från Shinjuku Gyoen under hanami 2010. Imorgon är det exakt två år sedan jag tog bilden, så fort tiden går! Hade så gärna varit där under hanami i år igen. Jag får väl leta upp något bra ställe här i Göteborg med fina körsbärsträd, att sitta under, istället.

Shinjuku Gyoen, Tokyo, mars 2010

1 Linn:

skriven

Åh vilken härlig bild! :)

2 Victoria:

skriven

svar:

självklart kan jag lägga upp receptet,

är bara roligt ifall någon skulle uppskatta det~!det där med att finna de där inriktade matställena må kräva sin tid i sig, men försöker man så går det allt. :)Enligt vad jag har fått för intryck är det inte alltför många av dem, så det hänger ganska så mycket samman med vilka områden man kretsar omkring i~

3 Nellie och Amanda:

skriven

Fin blogg!

checka in våran blogg, och kanske slänga in en kommentar? så är du azum! :)

tack på förhand!

kramis! :)

4 Nathalie:

skriven

Underbara Sakura!

5 Madde:

skriven

Jättefin bild! :)

6 Karin:

skriven

Vackert!

Kommentera här:

Web Analytics