Reser vidare

Idag tog jag bussen tillbaka till Göteborg efter en helg i Perstorp, Kattarp och Helsingborg. Där bjöds det bland annat på glutenfri pizza, teater och klättring ned till Lars Vilks Nimis och Arx- där förövrigt Vilks själv byggde för fullt (uppbackad av två 'bodyguards'). Det var coolt att se!

Men resan går vidare, imorgon åker jag till Norrköping för att umgås med familjen, syster och tre busungar. Det ska bli väldigt kul och härligt att få lite sällskap. Jag har en hel del att dela med mig av här på bloggen, men den senaste tiden har det varit mycket jobbsökande, papper- och intygsinsamlande. Så ni får hålla ut lite till.


Bjuder på en bild från orkidéfrossan i botaniska trädgården som jag och Mami besökte i februari. Jag älskar orkidéer!

1 Emelie:

skriven

Sv: Ledsen för ett sent svar, men har haft mycket att stå i :) jag ska plugga japanska på Kai Japanese Language School, ligger i Shinjuku, var pluggade du någonstans? :)

Vi ska bo 5dagar på ett hostel i Asakusa som vi bodde på förra resan, det var det mest praktiska då både jag och min kille hittar dit, jag kommer ju med flyg och Andreas med shinkansen från Hakata. Sen har vi bokat Sakura house en månad, Shibuya Sendagaya, verkar vara mycket bra läge :) vi får se om vi blir kvar där eller skaffar egen lya längre fram!Tack, vad glad jag blir att du följer mig dessutom :D följer dig med :)// Emelie

http://tokyo-kitsune.blogspot.com

2 mymic:

skriven

svar: HAAH jag veeet, skönaste humorbilden jag sett på länge, så rätt!!!!Kram! :):)

3 Nils:

skriven

Hej, ville bara säga supersnygg bild på orkidén, och lycka till med jobbsökandet!

4 Mimmi:

skriven

SV: Jag tror inte riktigt det spelar någon roll vad du ser först :) Man behöver inte vänjas in utan det är bara att se vad som helst. Några mat draman har jag dock ingen koll på tyvärr eftersom jag mest ser på äldre draman om familjelivet :3Men Shinzamono är en drama jag tjatar på alla att se. Det tycker jag man bör se oavsett om man är en drama älskare eller inte, det är ju bara skitbra tv.

5 Anon:

skriven

http://wiki.d-addicts.com/My_Little_ChefSåg på kiminostyles blogg att du ville ha tips på "matdrama". :) Den här serien tyckte jag var helt underbar. :)

Kommentera här:

Web Analytics