Kobra i Tokyo

Om några minuter börjar Kobra på SVT 1 och idag ligger fokus på Tokyo och tiden efter jordbävningen. Det går säkert också att se på SVT Play om man skulle missa sändingen, jag ska i alla fall bänka mig i soffan nu!

Edit: programmet finns på SVT Play här.

Shibuya, Tokyo, augusti 2011

Vardag igen

Nu är jag tillbaka i Göteborg, och återgår till "vardagen". Veckan hos min familj har varit jättebra, med undantag av lite vandrande sjukdom.. men superfint väder fick verkligen fart på vårkänslorna! Självklart blev det ett besök på kimono sushi, och det var helt otroligt gott!

Idag väntar storhandling, lite städning och förberedelse inför veckan. Jag ska gå bort till vår stormarknad, så får jag lite sol idag också. Jag har ytterligare en sushi-recension att dela med mig av, så kolla gärna in lite senare för härliga sushi-bilder och tips på ett ställe i Helsingborg.

Bjuder på en bild från Shinjuku Gyoen under hanami 2010. Imorgon är det exakt två år sedan jag tog bilden, så fort tiden går! Hade så gärna varit där under hanami i år igen. Jag får väl leta upp något bra ställe här i Göteborg med fina körsbärsträd, att sitta under, istället.

Shinjuku Gyoen, Tokyo, mars 2010

Reser vidare

Idag tog jag bussen tillbaka till Göteborg efter en helg i Perstorp, Kattarp och Helsingborg. Där bjöds det bland annat på glutenfri pizza, teater och klättring ned till Lars Vilks Nimis och Arx- där förövrigt Vilks själv byggde för fullt (uppbackad av två 'bodyguards'). Det var coolt att se!

Men resan går vidare, imorgon åker jag till Norrköping för att umgås med familjen, syster och tre busungar. Det ska bli väldigt kul och härligt att få lite sällskap. Jag har en hel del att dela med mig av här på bloggen, men den senaste tiden har det varit mycket jobbsökande, papper- och intygsinsamlande. Så ni får hålla ut lite till.


Bjuder på en bild från orkidéfrossan i botaniska trädgården som jag och Mami besökte i februari. Jag älskar orkidéer!

Web Analytics