Fina läsare

Det är verkligen jättekul att logga in här och se era fina kommentarer, jag blir så glad! I veckan fick jag ett mail från en relativt ny läsare som berättade lite om sitt eget Japan-intresse, japanska-studier och skrev en massa fint om min blogg. Tack! Jag tycker att det är jättekul att folk jag inte känner läser och uppskattar det jag skriver, det gör mig verkligen varm i hjärtat.

Jag känner ju till ett par av er läsare, familj och vänner från nu och förr. Men ni andra? Jag ser ju att det är många som läser, som inte kommenterar. Och nu har bloggen över 80 prenumeranter på Bloglovin', så vilka är ni?

Det vore jättekul att få veta lite om er, vilka är ni som läser?

Asakusa, Tokyo, augusti 2011


Som sagt, era små och stora kommentarer betyder jättemycket för mig och jag efterfrågar fler. Ett litet "hej, jag läser din blogg" eller " jag hittade hit via..." det behöver inte vara något långt.

Återkommer med en liten tävling/utlottning för att fira att ni är över 80 prenumeranter på Bloglovin'.
1 Cat:

skriven

Amaidango är tillbaka ^-^ läser fortfarande din blogg :3

2 Mammi:

skriven

Ja att jag läser din blogg det vet du ju men så roligt att så många uppskattar det du skriver kul ... Snart ses vi och då får vi laga sushi

3 Gaymasen:

skriven

Alltid kul när det man skriver uppskattas och man får respons. :-)Jag var i Japan 2005. Min hemby hade ett utbyte med Tobetsu (uppe på Hokkaido, närheten av Sapporo) (ja stavningen av allt där är nog fel men jaja) och det var skithäftigt. Bodde i värdfamilj och fick ta del av många härliga, traditionella teman. Ett maffigt minne :) Var även i Nagoya (tror jag?) på den där stora världsutställningen. :)

4 Emelie:

skriven

Jag är en av 80 :)

5 Jennifer:

skriven

Hejhej! Jag är en ny läsare på din blogg och jag kommer från Örebro och är en Japan-nörd :D

6 Emma:

skriven

Tack själv för det rara svaret. :DÅterigen, din blogg är en fröjd att läsa! Tack! :3

7 Marion Eleonora:

skriven

Jag hittade till din blogg för inte så länge sen. Älskar Tokyo så det är så kul att följa bloggar med fokus på Japan :)

8 Linn - I'm Turning Japanese:

skriven

Du vet vem jag är, men jag skriver lite ändå för uppmuntrande ord är alltid härligt att höra! :DEftersom jag också är väldigt intresserad av japanska saker så är det väldigt roligt att kika in in din blogg. Alla goda recept du lägger upp och alla fina fotografier du visar gör det roligt att besöka! :Dhttp://imturningjapanese.blogg.se

9 Cat:

skriven

SV:Jag tycker om att läsa det du skriver, så klart att jag fortsätter följa dig ^_^

Aw, ja det är ju det som är problemet. Jag skulle helst vilja åka dit redan imorgon, men varken tid eller pengar är något jag har råd med just nu. Men men, den som väntar på något gott... ^^

Hur många gånger har du varit i Japan nu egentligen, och vilka ställen har du besökt? :o

10 Emma:

skriven

Sv: Jaa, måste nästan stressa lite nu dock.Jag läste din blogg innan jag åkte till Japan 2010, sedan glömde jag bort den, hehe. Men nu har du minsann fått en ny läsare ^.^ Ska åka till Japan i mars och vara där i tre månader, hihi

11 Tessosan:

skriven

Jag var i Tokyo 2009 och blev helt förälskad, därför läser jag din blogg för du skriver så intressanta saker om Japan och lägger upp fina bilder:) Tror jag hittade dig på kimi no style's blogg, du hade kommenterat där tror jag:)

12 Ells:

skriven

Sv; Överum är du verkligen säker på det? ._. I kalmar län?

13 Maria:

skriven

Har läst ett tag, tror jag började läsa några månader innan jag skulle resa till Japan och hälsa på en kompis. :)

14 Maria:

skriven

SV: Bor i Mjölby så det är inte så mycket att skryta med;)

Fortsätt lägga upp alla fina bilder och skriva om japan man blir så glad^^

15 Tokyo - Love:

skriven

@ Cat:

Oj, har visst inte svarat. Har varit där 2 ggr. Första gången var 2010 när jag pluggade i Tokyo i tre månader. Besökte också Kyoto då.* Sedan blev det en resa i augusti, endast till Tokyo.Hade ju planerat lite av en rundresa med Osaka, Nara, Tokyo m.m. i våras, men det blev ju inte av..

Kommentera här:

Web Analytics