Vinnaren

Det tog lite längre tid än väntat men vinnaren är nu dragen, och det blev:Stor grattis till Elin, som vinner ett par fina origamiörhängen som jag själv vikt. Besök hennes fina blogg i och utanför min verklighet.

_________________________________________________________________________


Tack också till alla som deltagit i tävlingen, tyvärr kan ju inte alla vinna. Men som lite tröst så ger jag just nu 20% på alla mina origamiörhängen på min sida origamitranor! Så passa på att beställa ett eller flera par. Klicka här eller på bilden.

Ny kaitenzushi

Som av en slump gick jag och min Mami förbi Khoki Sushi på kyrkogatan varpå hon utbrister, 'visst var det här vi åt sushi, från rullband!'?  - 'Nej nej', försäkrade jag, 'det var ju på Haiku Sushi Lounge, på parallellgatan. Här har jag ätit en gång för flera år sedan och de har inget rullband.'

Men nog visst har de rullband! Ett till ställe i Göteborg med kaitenzushi alltså. Jag vet inte hur länge det funnits, men enligt recensioner på sushikartan så har de haft det sen april 2011 åtminstone.. jag känner mig helt lurad! Hur har jag kunnat missa detta? Det blev inget besök då, men jag ska absolut gå dit och prova snart.

Kaitenzushi, Tokyo, augusti 2011

 

Mmm.. bara jag tänker kaitenzushi så längtar jag tillbaka till Tokyo helt sjukt mycket! Har ni provat sushi från rullband någon gång? Vet att det även finns i Stockholm och såklart utmolands. (Förutom i Japan så har jag även ätit på kaitenzushi-ställe i London)

Mami på besök

Jag har haft min fina Mami på besök under helgen och början av veckan, därav bloggfrånvaron. Tyvärr har vädret inte varit det bästa, typiskt Göteborgsväder, men vi har haft trevligt och ätit en massa gott! Lite shopping, fika, biobesök, museum och restaurangbesök hann vi med och i söndags tog vi oss till Botaniska trädgården för att se på orkidéer. Helt underbart! (bilder kommer)

Jag tog med Mami till favoritställe för sushi, Ai sushi vid Feskekôrka, och hon gillade det lika mycket som jag (tror jag). Om ni bor i Götet eller är här på besök och inte provat, så gör det. Grymt gott!

 

Hon åkte hem igår så idag har jag fixat lite här hemma, slappat (man blir ju trött av att underhålla sin Mami) och druckit milkshake med min bästa Kai. Jag återkommer med vinnaren av tävlingen.

Web Analytics