Vinnaren!

Lite försenat har jag nu gjort lottningen. Elva läsare nappade på tävlingen, vilket är jättekul! Det blev en bra blandning av folk jag faktiskt känner och hittills okända läsare. Jag har också fått flera bra tips som jag måste prova, vissa av sushi-tipsen har jag redan provat och kan inte annat än hålla med.

Skriva lappar..

 

 

Och vinnaren blev:

 

 

Emma! ( <- besök gärna hennes fina blogg)

Emma är en härlig tös som jag gick tillsammans med på Örebro konstskola för alltför många år sedan. Jag vann ju faktiskt en söt liten virkad krabat av henne i maj, så det var lite av ett sammanträffande att jag skulle dra just hennes namn. Grattis till dig Emma, och tack till er andra som deltagit i tävlingen/utlottningen!

 

Tänkte även tipsa om mina sushi-tips, för er som kanske missat dem. Här delar jag med mig av mina egna erfarenheter och klurigheter som kan vara bra att veta när man gör sushi själv hemma (länk finns också uppe under headern).

Försenad lottning

Jag kommer att lotta fram en vinnare av sushiboken imorgon istället, och hoppas att ni orkar vänta tills dess. Idag har jag nämligen varit väldigt upptagen med att resa tillbaka hem, fira min bästa Kai som fyller år, äta födelsedagsmiddag och gå på teater.

Det är jättekul att så många är med i tävlingen, jag har fått många mail utöver ni som länkat till tävlingen på er egen blogg, och jag har fått en massa bra tips på olika sushi-ställen att prova! Jag åtkommer imorgon med en vinnare.

Bjuder på en bild från måndagens sushi-lunch, när jag och syster provade Norrköpings nytillskott.

På hemmaplan

Jag befinner mig, sedan i söndags, hos mina föräldrar i Norrköping. Min syster med familj har också varit här, och jag har fått träffa mina systerdöttrar och även en nyfödd liten systerson för första gången! Nu har de åkt tillbaka norrut, men jag stannar några dagar till.

Jag har mest tagit det lugnt och myst med min familj, därav den obefintliga uppdateringen. Jag och syster hann med ett besök på stans nyaste sushibar, skriver dock mer om den senare. Nu väntar jag på att få åka ut i svampskogen och plocka svamp med papi, han är en av två svampplockningsexperter i min familj, så det ska bli trevligt.

Vill bara påminna er om att delta i min utlottning, en fin sushibok landar i brevlådan hos en lycklig läsare. Jag har redan fått in ett flertal anmälningar och det är väldigt enkelt att vara med! Klicka på bannern nedan för att komma till tävlingen.

Web Analytics