Sushi i Stockholm

Befinner mig sedan i söndags i huvudstaden. Jag jobbar och har fått låna en lägenhet på Odenplan och då kan man ju inte annat än att utnyttja Stockholms centrala delar. Har hunnit kolla runt lite på stan, men mest NK och Åhlens eftersom de har öppet sent. Idag tog jag mig, efter ett tips, till Roppongi vid fridhemsplan och köpte med mig sushi! Hade gärna ätit i den mysiga lokalen, men det kändes lite tråkigt eftersom jag var själv.

Jag beställde 9 bitar moriawase, en temaki med räka samt misosoppa. Grymt gott! Lite tråkigt att alla maki var likadana, men å andra sidan fick jag 6 nigiris fastän jag betalade för 5. Temakin var jättegod och klarade 'resan' förvånansvärt bra. Mmmm... gott! Tyvärr var sojan lite för salt.

Recension på sushikartan, här.

 

Tyvärr verkar min kompaktkamera gett upp, en två-tons bild i lila känns inte helt rätt.. vet inte vad som hänt. Visserligen hade jag tänkt köpa en ny men ändå, tråkigt! Därför blir det mobilbilder, hmm..

1 Johanna:

skriven

Åååååh vill ha! Synd på sojan dock... Fast än det var mobilbilder var bilderna sjukt läskande. Drömmer mig tillbaka till gårdagens middag, gryyyymt! Kram kram hoppas du har det bra annars i stockholm!

2 Freedomtravel:

skriven

Mmm, sushi är alltid gott! För mig har det oftast blivit Murasaki vid Björns trädgård. God sushi! Man ska inte förvänta sig några extra leenden eller så bara...

3 Victoria:

skriven

Akki Sushi precis vid nedgången till Medborgarplatsens tunnelbana är en upplevelse i sig~

4 Mikael:

skriven

Fick tips om din blogg av en kompis när hon hörde att jag skulle åka till Tokyo. Hann inte läsa allt innan, men jag tackar för tipset om Tokyo Metropolitan Government Building. Bra utsikt även om vädret inte var på topp just när vi var där. Pocky fick jag också provat, hade lämnat din blogg framme en dag och min sambo såg inlägget om Pocky. När jag kom tillbaka till hotellet en kväll hade hon köpt hem sådana :)Är väldigt nöjd med resan och kommer säkert åka dit igen. Håller koll på din blogg här fler tips till framtida resor!

5 cecilia:

skriven

SV: Nej, det tycker jag faktiskt inte, det är fortfarande varmt och skönt ute. Man behöver knappt jackan fortfarande.Sushi åt jag som lunch idag, riktigt smarrigt!

6 Jennie:

skriven

Tänkte direkt på dig, checka in detta: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/2011/11/japanresenarer-se-hit-foto-tavling-hos.htmlNu ska jag gå lös på min miso-soppa som jag gör själv SLURP :D

7 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

skriven

Måste testa stället på Fridhemsplan, älskar ju sushi! :D

Kommentera här:

Web Analytics