Kaitenzushi i Stockholm

Jag har tidigare fått frågan om det finns Kaitenzushi (kaitensushi) i Stockholm, och då svarat att jag bara känner till att det finns på Yasuragi Hasseludden. Men nu fick jag nys om att det finns ytterligare ett ställe med kaiten i huvudstaden, nämligen Restaurang Våg på Liljeholmen. Jag upptäckte detta ställe alldeles nyss och har alltså inte provat deras sushi. På sushikartan är det lite varierande recensioner, men jag rekommenderar ändå att prova om ni har möjlighet. I Göteborg finns kaitenzushi på Haiku Sushi Lounge, där jag ätit ett flertal gånger. Dock inte på ett bra tag nu..

Att äta sushi från ett 'rullband' är ju lite av en upplevelse, även om de ställen jag provat utanför Japan inte levt upp till det japanska konceptet (sushin är ofta lite dyr och det går kanske inte så snabbt och smidigt att göra beställningar..). Oj vad sugen jag blev på sushi nu då!


Mer om kaitenzushi här och här.

 

Kaitenzushi i Tokyo, augusti 2011

1 Ells:

skriven

Åh vad gott! Nu vill jag till Stockholm D:!

2 Johanna:

skriven

Åh, jag hann ju aldrig prova... Tänkte åka ut till Våg, men de hade lite mysko tider när de hade rullbandet på.. Kram!

3 Moa:

skriven

Den här kommentaren är lite OT, men jag ville ändå fråga! I inlägget innan, i intervjun, så nämns det att du lyssnar på J-rock. Vet inte om du skrivit några inlägg i just ämnet musik? Men det skulle vara jätteroligt om du hade tid och ork att göra det! Börjar själv intressera mig för Japansk musik, men oftast så handlar det om pop och japansk pop är inte min grej. Alls. Det känns som om att det mest handlar om utseende och typ alla känns så producerade.Det skulle vara kul att kanske få lite tips om mer alternativ musik. Rock, singer/songwriter... Den typen av musik. Är det nåt du har koll på tro? :) Vore himla fint som sagt!

4 - sara:

skriven

åh vad gott :D

5 Johanna:

skriven

Ja faktiskt, men jag är nog inte så duktig på att skära snyggt... man får nog öva lite först :) Kommer nog inte att köpa någon fler, du har sååå sant!Min dag var perfekt, precis så som man vill att en dag ska innehålla, lite av varje. Ha en fin kväll, nu åker jag och Biman bums i säng! Kram

6 Emma:

skriven

Men gud vilken spännande blogg. Japan är ett riktigt vackert land med otroligt spännande kultur! :D min bror är ett riktigt japan-freak också så jag ska rekommendera honom den här bloggen.

Väldigt fint gjord.

Jag tänker också stanna här som läsare absolut :D

Kommentera här:

Web Analytics