Giant pocky

Jag vet att pocky är väldigt populärt. För er som inte vet, är pocky japanska kexpinnar doppade i choklad (eller andra godsaker). Tyvärr kan jag själv inte äta dem, eftersom jag har celiaki och inte tål gluten. Men Kai och min lillebror har övertalat mig om hur gott det faktiskt är och jag tror dem.

Kai köpte, som ni kanske har sett, panda pocky i Tokyo och jag köpte ett paket med jättestora pocky till min lillebror. Vi såg dem även 2010, men köpte dem inte då. Jag köpte inte så många presenter vid detta Tokyo-besök, men jag var tvungen att köpa dessa! Det är 22 st, individuellt förpackade (lite onödigt, men typiskt för Japan) kexpinnar, ca 30 cm i längd. Jag kan meddela att de var supergoda och min bror blev mycket nöjd.

 

~ Pocky giant ~ fina förpackningar ~ chokladkex ~ min lillebror posar med sin cigarr, eh jag menar pocky ~

1 anna:

skriven

oh shoot, har ätit vanlig storlek men aldrig de stora :O wahh så sugen jag blev på det nu!

2 Bella:

skriven

ser goda ut :)

3 Emma:

skriven

fin blogg! kika gärna in hos mig med och släng gärna in en kommentar om du har lust! :D

4 rebecka allison:

skriven

fin blogg :)

5 louwia:

skriven

snygg blogg! ;)haft en bra helg? Ha en super duper mega bra kväll!

6 MICHAELA D:

skriven

Svar: På fotografering :)

7 Johanna:

skriven

Åååh tack fina du! Jag mår redan mycket bättre med massa alvedon och fruktsallad, vitaminboost! De där pocky såg gryyymt goda ut, har små minnen att jag åt sådana, eller liknande i Thailand... kram på dig!

8 emma:

skriven

dom såg verkligen goda ut! jag blir avis på din brolla! :D himla fin förpackning med!

9 AlexDesu:

skriven

Aldrig smakat Pocky, men har vart så himla sugen på att prova! Vet bara inget ställe i närheten som säljer Pocky. :|

Men får ta och köpa när jag är i Japan om en månad! :D

10 gil:

skriven

oj vilka stora! själv så kan jag bara köpa dom små... aaahhh, jag vill ha pocky giant ! <3 ser riktigt mumsigt ut x3

11 Pitchi ~ ぴっち:

skriven

sv: javisst! ^w^oh pocky, grymt trevligt! ;D

12 MangAnime:

skriven

Jäääklar vilka gigantiska pockys! Pocky tycker jag är väldigt gott, men de "vanliga" smakerna är ändå rätt överskattade. De är inte äckliga, men många gör så stor grej av pocky enligt mig :o

13 Lily:

skriven

Jätte pocky!!!sv: Ja, så otroligt segt! Vad hände liksom?

Jo, man undrar ibland vad Herr Johnny tänker när ger namn åt sina grupper :)

Jag tror också det kommer gå bra för dom ^^kram

14 Cat:

skriven

Jag är faktiskt inget stort fan av pocky, förutom vissa smaker. Tycker Pretz är godare ^^Sv: Brödet är alldeles för random för att inte baka det, haha! Och animen är så himla bra, sett om den två gånger tror jag :o

15 Johanna:

skriven

Åh vad kul att nån vill höra... ja, vad finns det att säga förutom att vi flyttar in den 1a november i en 2a på 62m^2... Vi fick ta över den från Rasmus lillasyster då hon och hennes sambo har köpt hus! Den är verkligen superfin och har sjuuk potential, jag ska försöka få nya tapeter.. eller det lär jag väl få för det är inte mindre än 27 borrhål i sovrumsväggen, 16 på toan och typ 17 i vardagsrummet... fattar inte vad de gjort. Kissen med ungar i magen tar jag med mig. Nästa vecka åker jag till Ikea och åhlens med mera för att inhandla diverse möblemang och sötsaker... längtar så sjukt mycket, äntligen något eget, bodde ju bara i andra hand i stockholm... något annat? Kände att det blev lite långt men det är ju förstås kul att läsa för dig, hoppas jag :)

16 Johanna:

skriven

Just ja. Nu för tiden jobbar jag på havsbadet, skeppet fre-sön och 1-2 dagar mitt på veckan i grillen. Har även extrajobbat på 1906 (statshotellets restaurang men det är så lite bokningar nu på hösten, tyvärr! Sen försöker jag, ja i sinom tid ska jag väl dra ur tummen ur röven och göra ett eget företag! Fotografier och illustrationer är såklart det jag vill "sälja" som produkter men kanske även annat kreativt, känner att den kreativa sidan av hjärnan har legat på latsidan ett tag, back on track Jossi! :) Kram

17 Maria Lundqvist:

skriven

Okej, var i Tokyo ligger den någonstans? :)

Jag studerar vid Rkkyo University, Ikebukuro Campus!

18 Emmelie Wideen:

skriven

Åh, jag älskade chokladcigaretter när jag var liten. Brukade alltid köpa dem runt juletider med min lilla syster.Ser fram emot fler recept!

Då förstår jag att ett intresse har kunnat växa fram. Mitt är också på G! ;)

19 Maria Lundqvist:

skriven

Okej :) Jag ska plugga här ett halvår, så åker tillbaka till Sverige någon gång antingen i slutet av december el i början av januari. Terminen slutar egentligen inte förrän 5:e februari men då min termin i Uppsala börjar tidigare så måste jag hem till den .. (tyvärr)Hm, jo jag tror att det ska finnas någon bild på min profil. (Haha, annars finns det en hel massa på faceboook: Maria Lundqvist)20 ★Mysuri★:

skriven

Sweet, vill också ha!SVAR: älskar Click the squares! Hahah man blir beroende O__O

21 Fashimi:

skriven

Oh Giant Pocky! I've always wanted to try these! You've inspired me to go out and buy a packet just to see what they're like for myself.By the way, new Salty Pocky is out in Japan now!

22 Moa:

skriven

Tycker faktiskt att själva orginalsmaken är lite överskattad, men älskar de med jordgubbssmak! :)

23 JucieLynndrawings:

skriven

Pocky verkar så gott! :D Men jag har aldrig smakat det. ;)

24 June:

skriven

nam! Vil ha ! elsker pocky, er helt avhengig av det.

25 Ellen:

skriven

No way! :'D

Kommentera här:

Web Analytics