Wagamama

I helgen var min bästa Kai på besök hos mig i Uppsala och det blev blanda annat en heldag i Stockholm. På kvällen blev det inte middag på Blue Light Yokohama, som tänkt, utan på Wagamama.

 

Wagamama är en restaurangkedja som serverar nudlar och andra japanska och asiatiska rätter. Vi funderade faktiskt på att prova Wagamama när vi var i London, men det blev inte av. Det är ett brittiskt koncept och det finns bara en restaurang i Sverige, än så länge i alla fall.

 

Det var supergod mat och det var inga problem att få vegetarisk och glutenfri mat. Speciellt bra var att alla nudelrätter (det fanns ju en hel del annat också) gick att få med risnudlar- dvs. glutenfria! Så äntligen fick jag prova en ramen-variant på restaurang. Det blev edamame, misosoppa med pickels (till mig), yasai gyoza (till Kai) som förrätt och två jätteskålar med ramen (med biff och miso till mig, friterad tofu till Kai). Inte så jättedyrt heller, beroende på vad och hur mycket man beställer såklart, och så gick det snabbt att få maten.

 

Förutom att jag fick prova ramen, så var det bästa att de hade umeshu, i jättefint sake-set dessutom!

1 elise:

skriven

älskar wagamama!

2 emma:

skriven

ooh! Det ser ju prima ut alltså! Tjusigt grejor att dricka och äta ur med. Bra att det var lätt och GOTT att få veg. Tack för "recensionen".

3 Moa:

skriven

Mums vad gott det ser ut!! Borde kanske passa på att äta där nästa gång jag är i Sthlm! :]Sv: Ja men det borde du absolut! :) Riktig Disney nostalgi rakt igenom! ;D

Jag var i Japan i lite mer än en vecka under påsken förra året :)

4 fuckingimpossible:

skriven

Visst är det bra! Jag blev faktiskt överraskad...trodde inte att det skulle vara så pass bra kvalitet. Kram från Sydney!P.S. Dina örhängen är ur-snygga, tänkte tipsa om dem i min blogg :)5 Emelie:

skriven

SV: Oh, måste också prova wagamama, är det stället utenför centralstationen? I "waterfront buildning" nånting?

Blev det inte BLY för att de hade fullbokat eller inte svarade telefon? /:http://tokyo-kitsune.blogspot.com

Kommentera här:

Web Analytics