Pluggar japanska

Imorgon är det tenta i grammatik, så jag försöker få in alla ordklasser och syntax. Eller, ja tentan behandlar egentligen svensk grammatik i förhållande till den japanska grammatiken. Att man glömt så mycket av gymnasie-svenskan..?


I helgen blev det spontanvisit till Norrköping, Kai jobbade så det blev bara jag. Midsommar firades alltså hemma med Mami och Papi. Bilder kommer, och bilder från London. Men nu måste jag fortsätta plugga!
1 minea:

skriven

sv: Ja, ska vara har i 8 veckor. Sommarvarmen borjar komma men det ar inte sa varmt som forra aret ialla fall annu!Och forstar att du vill aka hit haha, langtar redan tillbaka nastan.

2 美杏花ちゃん-BiancaChan:

skriven

Att plugga japanska är så roligt ^^

3 MYMiC:

skriven

AW vad mysigt ändå! saknar typ att plugga xD lite!! känns ovant att ej studera >__<sv: uhhh haah den GIF:en är sad but true när det kommer till mig iaf xD hahaha! Aww tack vad söt du är <3

4 johanna:

skriven

Svar: they truly are!!! :)Och hoppas att det gick bra på tentan idag!! ser fram emot lite london och midsommarbilder, kramen!

5 MICHAELA D:

skriven

Svar: Japp, D80 är min reservkamera :)

6 MICHAELA D:

skriven

Svar: Ja, precis. Har med mig den på jobb också ifall D300s skulle sluta fungera av någon anledning :)

7 emma:

skriven

Hoppas att det gick bra på tentan! Ser fram emot bilder från midsommar och London! kram

8 Karin:

skriven

Kul sida! Hur länge har du haft din sida?

9 Tokyo - Love:

skriven

@ Karin: Har bloggat sedan slutet av 2009, men inte så seriöst. Men som resedagbok under tiden i Tokyo och nu på senare tid har det blivit lite mer bloggande.

Kommentera här:

Web Analytics